Hair & Heal Saç Ekimi ve Diğer Hizmetler

Size nasıl yardımcı olalım?

Formu doldurun, ücretsiz saç analizinizi yapalım.

Ücretsiz Analiz
Hair&Heal Saç Ekim Merkezi
Deneyimli ve tecrübeli uzmanlarımız saçlarınızı merkezimizde ücretsiz analiz eder ve saç ekim işlemi için planlama sürecine geçilir.
Planlama
Hair&Heal Saç Ekim Merkezi
Yapılan analize göre size en uygun saç ekim yöntemi belirlenir ve saç ekimi öncesinde yapılacak hazırlıklarla ilgili sizi bilgilendiririz.
Tedavi
Hair&Heal Saç Ekim Merkezi
En güncel ve teknolojik yöntemler kullanılarak saç ekim işleminiz tamamlanır. Tedavi sonrasında düzenli olarak kontrolleriniz yapılır. 6 ay ile 1 yıl içerisinde istediğiniz saçlara kavuşursunuz.

Sizi Arayalım

Sorularınız mı var?

Hemen bize yazın

Hemen bizi arayın.

+90 532 541 86 36

Videoyu oynat
Videoyu oynat
Videoyu oynat

HİZMET KALİTEMİZ

Neden Hair and Heal?

10+ Yıllık Deneyim

Tecrübeli uzmanlarımız ve personel kadromuz ile ilk iletişimden itibaren doğru ve güvenilir sağlık hizmet alırsınız.

Profesyonel saç ekim yöntemleri

Teknolojik gelişmeleri yakında takip edip tüm uygulamalarımızı bu doğrultuda düzenleyip üstün hizmet kalitesi sunuyoruz.

%100 Hasta memnuniyeti

Tüm hastalarımıza operasyon öncesi ve sonrasında uzman ve deneyimli kadromuz ile hizmet veriyoruz. Operasyon sonrasında 7/24 bizlere ulaşabilirsiniz.
Hair&Heal Saç Ekim Merkezi

Saç ekim sonrası destek

1 yıl boyunca deneyimli tıbbı danışmanlarımız ile iletişim halinde olabileceksiniz ve sürecinizi yakından takip ediyoruz.

Hizmet Kalitesi

Tüm hastalarımızın operasyon öncesi ve sonrasında kesintisiz doğru ve güvenilir sağlık hizmet almasını önemsiyoruz. Uzman kadromuz ile sunduğumuz VİP hizmet sayesinde konforunuzu sağlıyoruz.

7/24 Sağlık danışma hattı

7/24 hizmet veren sağlık danışma hattımız ile deneyimli sağlık personellerimize kolayca ulaşabilir, ihtiyaç duyduğunuz her an tıbbi danışmanlık ve destek alabilirsiniz.

PLANLAMA

4 Adımda Saçlarınıza Kavuşun

Uzmanlarımız tüm süreç boyunca hastane ortamımızda en başından sonuna kadar sizinle ilgilenecektir.
Randevu

Randevu

Saç ekimi ile alakalı kafanıza takılan her konuda, bizimle iletişime geçebilirsiniz; size yardımcı olmaktan mutlu oluruz.
Ücretsiz Analiz

Ücretsiz Analiz

Saç ekimi öncesi ve sonrasında bütün süreçlerin planlanması ile saç analizi, merkezimizde ücretsiz olarak yapılıyor.
Planlama

Planlama

Merkezimizde, saç ekimi alanında olduğu gibi diğer saç tedavilerinde de en gelişmiş teknolojik yöntemlerini kullanıyoruz.
Saç Ekimi

Saç Ekimi

En son teknoloji saç ekim uygulamalarını, uzman doktor ve deneyimli sağlık ekibiyle bir arada sunuyoruz.
Saç Ekimi Sonuçları
Öncesi ve Sonrası

Blogumuza Göz Atın

Güncel Yazı ve Makaleler

Güncel olarak yayınladığımız içeriklerimiz ile akıllarda oluşan onlarca soruya cevap veriyoruz. Blog’umuza göz atarak merak ettiğiniz konularla ilgili detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz. Dilerseniz sorularınızı bizimle paylaşabilir ve uzmanlarımızdan en doğru cevabı alabilirsiniz.

Yorumlar

Saç Ekimi Şok Dökülme Nedir?

Saç Ekimi Şok Dökülme Nedir? Saç Ekimi Şok Dökülme Nedir? Günümüzde saç dökülmesi yaşayan insanların sayısı oldukça fazladır. Hayat şartlarının değişmesi,  beraberinde olumsuzlukları da getirdi. Şehir hayatının kalabalık ve gürültülü…
Yorumlar

Saç Ekimi Sonrası Şapka Kullanılır Mı?

Saç Ekimi Sonrası Şapka Kullanılır Mı? Saç Ekimi Sonrası Şapka Kullanılır Mı? Saç ekimi sonrası şapka kullanılacaksa çok dikkat edilmesi gerekmektedir. Saç ekiminin başarıya ulaşması, sonrasında alınacak önlemlere ve dikkat…
Yorumlar

Saç Ekimi Kaç Saat Sürer?

Saç Ekimi Kaç Saat Sürer? Saç Ekimi Kaç Saat Sürer? Saç ekimi işlemlerine ilgi yoğundur. Bu konu ile ilgili insanlar sürekli genel araştırmalar yapıyor. Özelliklede merak edilen soru ise saç…

Hair&Heal Saç Ekim Merkezi

Whatsapp Görüşmesi Bilgi İstiyorum

Sizi Arayalım