İçindekiler

DHI Saç Ekimi İyileşme Süresi

DHİ saç ekimi iyileşme süresi, saç ekimi uygulaması yaptıran herkesin merak etiği bir konudur. Saç ekimi yapılan bölgenin iyileşme süresi 7 gün ya da 15 gün olarak değişir. Profesyonel uzmanlar tarafından yapılan bu uygulama ile memnun edici sonuçları olan saç ekimi yapılmaktadır.

Saçlarda dökülme ve kellik sorunu yaşayanların tercih ettiği saç ekimi uygulaması ile az bir süre içerisinde iyileşme görülür ve sorun yaşayan bölgede saç çıkmaya başlar. DHI saç ekimi yapıldıktan sonra, genellikle 7 gün ya da 15 gün içerisinde ya da 30 güne kadar operasyonun sonuçları görülecektir.

Günümüz koşullarında DHI saç ekimi yönteminin hasta konforu açısından son derece ideal bir yöntem olduğunu rahatlıkla ifade etmek mümkün olmaktadır. Bu kapsamda özellikle hızlı bir şekilde sonuç almayı isteyenler DHI saç ekimi yöntemini tercih etmektedir. Elbette ki DHI saç ekimi yönteminden üst düzeyde bir başarı elde etmeyi istiyorsanız mutlaka, bu alanda uzman olan bir ekipten destek almalısınız. Zira DHI saç ekimi yöntemi son derece hassas olan bir süreci içine almaktadır.

DHI Saç Ekimi Uygulaması

DHI saç ekimi, medikal kalem yöntemi ile kellik ve dökülme gören bölgelere yeniden saç ekimi uygulaması yapar. Medikal kalem uygulaması, yalnızca işin uzmanları tarafından yapılır ve saç derisinden doku toplanır.  Kalem ile deride kesi açılmaz ve doğrudan yerleştirilir. Bu işlem ile iki seferde saç ekimi yapılmış olur ve hastaya rahatlık sağlanır. Saç ekimi, yoğun ve orantılı bir görünüm ile kişinin günlük yaşantısını etkilemeden yapılır.

DHI saç ekimi iyileşme süreci, saç ekimi yaptıran kişinin saç derisi yapısına göre değişmektedir. Seri bir şekilde iyileşme sürecine girmek için saç ekiminin en iyi koşullarda yapılması önemlidir. Bu uygulamada saç kökleri alınır ve saçsız bölgeye yerleştirilmesi ile tamamlanır. Sağlıklı saç dokuları ile çabuk sonuç alınması amaçlanır.

DHI Saç Ekimi ve Sonuçları

DHI Saç Ekimi İyileşme Süresi, Genetik, sağlık problemleri ya da yaşa bağlı faktörler ile kişiler saçlarının dökülmesi sonucu estetik kaygılarla rahatsızlık hisseder. Saçlarının eski yapısına kavuşmasını isteyen bireyler, saç ekimi uygulamaları için başvuruda bulunur. DHI saç ekimi ile kesi yapılmadan saç ekimi işlemi gerçekleştirilir. Bu nedenle de çabuk bir iyileşme sürecine girilir. Ameliyatsız bir işlem olduğundan çoğu kişi bu uygulamayı tercih etmektedir. Doğal ve canlı saçlara tekrar kavuşulması ile profesyonel yardım isteyenler, bu uygulamaya yönlenir.

DHI Saç Ekimi Uygulama Şartları

DHI saç ekimi iyileşme süresi çok kısadır ve hasta normal yaşantısına hemen dönebilir. 24 yaşından sonra, genel sağlık problemi olmayan ve saçları dökülmüş her birey saç ekimi yaptırabilir. Saç ekimi uygulayanların onaylaması sonucu bu kişilere saç ekimi yapılabilir. DHI Saç Ekimi İyileşme Süresi

DHI Saç Ekimi Süreci

DHI saç ekimi iyileşme süresi, operasyondan sonra saç ekimi yapılan bölgeye ve bünyeye göre değişir. Saç ekimi öncesinde, uygulama yapılacak kişinin hazırlık yapması gerekir. 1 hafta, kahve, sigara içilmemesi, pıhtılaşmayı önleyen ilaçların alınmaması ve operasyona giderken jöle gibi ürünler kullanılmaması gerekir. Saç ekimi yapılacak olan alan ve doku alınacak bölgenin belirlenmiş olmalıdır.

Saç ekimi öncesi hazırlık aşamasında hasta ile görüşülür ve saç analizi yapılır. Kan ölçümleri yapılarak hastanın operasyon uygulamada sakınca olup olmayacağı tespit edilir. Operasyona karar verilir ise hazırlıklar başlar. Uygulama lokal anestezi ile yapılır uygun dokular greft iğneleri ile toplanır. Dokular temizlendikten sonra implanter cihazına yerleştirilir ve saç dokuları ekilir. DHI Saç Ekimi İyileşme Süresi

Uygulama esnasında Choi kalemleri kullanılır ve uygun dokular ayrılarak, saçsız bölgeye profesyonel kişiler tarafından yerleştirilir. 7 gün sonrası için antibiyotik tavsiye edilmektedir. Her işlem detaylı ve doğru uygulamalar ile yapılır. Uygulama sonrası saçlar uzamaya başlar. Başarılı sonuç alınması için işlemin kurallarına uygun yapılması gerekir.

DHI Saç Ekimi Uygulama Aşamaları

Saç ekimi uygulanırken işlem öncesi hazırlık ve sonrasında yapılacak bakım önemlidir. DHI saç ekimi iyileşme süreci, operasyonun hazırlık ve uygulama aşamasının şartlara uygun yapılması ile kısa sürecektir. İmplant kalemi ile uygulama yapılır, implant kalemi içi boş ucuna iğne aparatı takılmış olan bir kalemdir.

Diğer saç ekim işlemlerinde, iki basamaklı olan uygulama bu kalemle tek seferde yapılmaktır. Kıvırcık ve ince telli saçlarda bu işlem uygun değildir. Dokular implanter kalemine yerleştirilirken sorun çıkmaktadır. Zaman içerisinde bu saç köklerine de uygun implanter kalemleri geliştirilir. DHI Saç Ekimi İyileşme Süresi

DHI Saç Ekimi Uygulama Süresi Nedir?

Bu uygulamada saç dokuları alınıp anlık olarak saçsız bölgeye yerleştirilir. Yaklaşık 10 ya da 12 saat sürer. Bu işlem çoğu kişide başarılı sonuçlar verir ve saç problemi yaşayanların sorunu kısa bir sürede çözülür. Var olan saçlar zarar görmez ve kök kaybı ihtimali minimuma indirilir. DHI saç ekimi öncesi ve sonrasında uzman takibi önemlidir. Saçların uzaması ve kontrollerin zamanında yapılması gerekir. Doğru uygulama ve bakımın zamanında yapılması ile güzel sonuçlar alınan bir işlemdir.

DHI Saç Ekimi Faydaları

DHI saç ekimi iyileşme süresi, göz önüne alındığında, kısa sürmesi ile hastaların seri bir şekilde iyileşir ve memnuniyet sağlar. Kesi olmayacağından kanama durumu yaşanmaz ve tıraş olunmamış saça da uygulama yapılabilir.

Saç ekimi işleminde dokular toplanıp beklemeden saçsız bölgeye nakil edildiğinden hemen ekim işlemi yapılır. Sık ekim yapılmasına ve saçların doğallığı ile görünmesini sağlar. Özel kalem ile işlem yapıldığı için, kökler beklemediği için, kök kaybı ihtimali hiç yoktur. Saçları tamamen dökülmemiş kişilerde de bu uygulama yapılabilir ve seri bir iyileşme süreci yaşanır. DHI saç ekimi işlemi deneyim ve dikkat istediğinden, operasyonu yapan uzman ve ekibinin dikkatle seçilmesi gerekir. DHI Saç Ekimi İyileşme Süresi

 

Daha fazla bilgi için diğer arama sonuçlarına göz atabilirsiniz.

 

SAÇ EKİMİ HAKKINDA DAHA FAZLA BİLGİ İÇİN TIKLAYIN

Whatsapp Görüşmesi Bilgi İstiyorum

Sizi Arayalım