İçindekiler

DHI Saç Ekimi Nedir Kimlere Uygulanır?

DHI Saç Ekimi Nedir Kimlere Uygulanır? Günümüzde saç dökülme problemini yaşayan birçok insan var. Saç dökülme problemi birçok sebebe bağlı değişirken elbette ki tedavisi de bulunuyor. Bu kapsamda DHI kalem tekniği ile saç ekimi tedavisi kesin sonuçlar vermektedir. DHI, şiddetli saç dökülmesi sonucu ciddi oranda saç kaybı yaşayanların en sık tercih ettiği yöntemdir. DHI kalem tekniği yöntemi de kısa süre içerisinde oldukça gür ve sağlıklı saç kavuşumunu sağlar. Bu nedenle de DHI kalem tekniği ile saç ekimi, diğer tedavilere oranla daha çok tercih ediliyor. Alanında uzman olan kişilerden alınan bu tedavi sayesinde ömürlük sonuçlar alabilirsiniz.

DHI Kalem Tekniği Nedir?

Saç dökülmesi sonucu kellik problemi yaşayan birçok kişi DHI kalem tekniği ile saç ekimi tedavisini yaptırmaktadır. Tedavinin hemen sonuç vermesi ve ömürlük kullanımı sayesinde tercihlerde ilk sıradadır. Peki DHI kalem tekniği nedir? DHI kalem tekniği kişilere uygun saç yapısına saç kökü yerleştirme işlemidir. İşlem yapılırken saç kökleri boyutlarına göre birbirinden ayrılır.DHI Saç Ekimi Nedir Kimlere Uygulanır? Ayrılan bu saç kökleri kalem tekniği sayesinde özel açılar ve özelliklere dikkat edilerek yerleştirilir. Bu aşamada her saç köküne ayrı işlem yapılması gerektiği için mutlaka alanında uzman kişilerin yapması gerekiyor. DHI kalem tekniği ile saç ekimi titizlikle yapılan işlemdir. Tedavi sonuçları hemen alınır. DHI Saç Ekimi Nedir Kimlere Uygulanır?

DHI Kalem Tekniği Uygulaması

Yoğun saç dökülmesi yaşayan kişiler birçok açıdan etkilenir. Fiziksel ve psikolojik boyutu düşünüldüğü takdirde tıp dünyası bu konuda tedaviler üretmiştir. DHI kalem tekniği ile saç ekimi ise bu kapsamda oldukça iddialıdır. Bu kapsamda DHI kalem tekniği ile saç ekimi nasıl uygulanır? DHI kalem tekniği ile uygulama yapılmadan önce tedavi edilecek bölge titizlikle temizlenir. Temizlenen bu bölge saç kökü yerleştirmeden önce kişinin ihtiyacı olan saç kökleri ayrıştırılır. Daha sonra ise kişiye saç kökü transferi yapılır. Yeni nesil saç ekimi teknikleri arasında yer alan DHI kalem tekniğinin, pratik bir şekilde uygulanma özelliğine sahip olduğu da bilinmektedir. DHI Saç Ekimi Nedir Kimlere Uygulanır?

Uygulama esnasında hekimin uzmanlığı önemli olmaktadır. Büyük bir titizlik ve emekle yapılan bu işlem ise oldukça pratiktir. Hekimlerin asıl dikkat ettiği nokta ise hastanın iyileşme sürecidir. Çünkü DHI kalem tekniği pratik tedavi olması nedeniyle tercih edilir. Kalem tekniği uygulaması bittikten sonra hekim, hastasını yakından takip ederek aşamaları hakkında bilgi sahibi olur. Günümüz koşullarında DHI kalem tekniği en çok talep gören uygulamalar arasında yer almaktadır. Bu tekniğin hasta konforu açısından avantajlı olması, sıklıkla tercih edilmesini de mümkün kılmaktadır. DHI Saç Ekimi Nedir Kimlere Uygulanır?

DHI Kalem Tekniği İşlem Seçenekleri

Günümüzde ciddi oranda saç dökülme problemi yaşayan kişiler vardır. Bu sorunu yaşayan kişiler ise gün geçtikçe psikolojik olarak kendilerini iyi hissetmeyebilir. Tam bu noktada DHI kalem tekniği ile saç ekimi tedavisi uygulanır. Uygulanan bu tedavi ise diğer saç ekim tedavilerine göre daha hızlı sonuçlar verir. DHI kalem tekniği ile saç ekimi yapılırken saç köklerine göre kalem ucu değişir. Kalın ve ince uçlara sahip olan bu kalem tekniği ile detaylı bir tedavi ortamı oluşur. Her kişinin saç tipi ve kökler farklı olduğu için kalem tekniği bu aşıdan başarılıdır. Alanında uzman olan hekimler saç köklerini özel açılara göre yerleştirmesi sayesinde kişilerde hayatlarına hemen dönmektedir. DHI Saç Ekimi Nedir Kimlere Uygulanır?

DHI Kalem Tekniği ile Saç Ekimi Kimlere Uygulanır?

Saç dökülme problemi yaşayan ve uygulanan birçok yol ile bunu durduramayan kişiler saç ekimi yaptırabilir. Peki DHI kalem tekniği ile saç ekimi kimlere uygulanır? DHI kalem tekniği ile saç ekimi her yaş grubundan kişiye uygulanır. Elbette ki tekniği yaptırmak isteyen her kişi öncelikli olarak alanında uzman olan hekimlere danışmalıdır.

Herhangi bir sağlık problemi veya uygulama sonrası sorun yaşamayacak kişilere işlem uygulanır. Bu kapsamda belirtilen özelliklere göre gür ve hacimli saçlar elde edilir. Aynı zamanda işlemin pratik olması ile kişiler sonuçları hemen alır. Sonuçlarda olumlu alındığı için kişiler kendini fizyolojik ve psikolojik açıdan iyi hissetmektedir. Özellikle son zamanlarda DHI kalem tekniğinin çok sayıda önemli avantajı beraberinde getiriyor olması, bu uygulamanın sıklıkla tercih edilmesini de mümkün kılmaktadır. DHI Saç Ekimi Nedir Kimlere Uygulanır?

DHI Kalem Tekniği ile Saç Ekimi Uygulama Aşamaları

Günümüzde saç dökülme problemi birçok etkene dayanıyor. Bu etkenlerden en sık görüleni ise genetik ve strese bağlı olmaktadır. Elbette ki sık rastlanan bu durum için hemen sonuç veren tedaviler gelişmiştir. DHI kalem tekniği ile saç ekimi tedavisi her yaş grubundan kişilere uygulanmaktadır.

Tedavinin geniş kapsamlı olması da elbette ki beraberinde aşamaların merak edilmesini getirmektedir. Bu kapsamda kalem tekniği ile saç ekimi uygulama aşamasının ilk sırasında donör bölgeye anestezi verilmesi vardır. Bölge anestezi ile uyuşturulduktan sonra saç kökleri toplanır. Saç köklerinin toplanması ardından kalem tekniği ile saç derisine transfer edilir. Kalem tekniği ile transfer edilen saç kökleri kalem ucunun sivri olması ile rahatlıkla yerleşir. Elbette ki kalem ucunun sivri olması saç derisinin sağlıklı dokularına zarar vermez.

DHI kalem tekniği ile saç ekimi uygulaması yaklaşık olarak 10-12 saat arası sürer. Bu tedaviyi alan kişiler sonuçları hemen görmesinin yanı sıra belli aralıklarla kontrol edilmelidir. Çünkü herhangi ters giden bir durumda buna göre müdahale edilir. Bunun yanı sıra bu tedaviyi aldıktan sonra ikinci gün saç yıkama işlemi yapılır. Daha sonra sekiz gün boyunca aralıklı olarak takip edilir. Elbette ki kişilerin saç tipi ve saç kökü analiz edilerek yapılan bu işlem sonrası saçlar doğal durur. DHI kalem tekniği ile saç ekimi sayesinde sizde yeniden gür ve sağlıklı saçlara kavuşabilirsiniz. DHI Saç Ekimi Nedir Kimlere Uygulanır?

Daha fazla bilgi için diğer arama sonuçlarına göz atabilirsiniz.

 

SAÇ EKİMİ HAKKINDA DAHA FAZLA BİLGİ İÇİN TIKLAYIN

Whatsapp Görüşmesi Bilgi İstiyorum

Sizi Arayalım