İçindekiler

DHI Tekniği ile Saç Ekimi Nasıl Yapılır?

DHI tekniği ile saç ekimi nasıl yapılır, saç kaybı yaşayanlara kalıcı çözümler sunmaktadır. Bay ve bayanlar için saç güzel görünmenin önemli bir parçasıdır. Bundan dolayı dökülmesi ve seyrekleşmesi kişiyi mutsuz yapar. Saç kayıplarının çeşitli nedenleri vardır. Bu nedenlerin bazıları engellenebilir. Ancak bazılarını engellemek mümkün değildir. Seyrelme ve kellik olduğunda özgüven ve mutluluk problemi yaşıyorsanız hemen DHI tekniğini kullanarak ekim yaptırabilirsiniz. Böylece etkili bir şekilde saç ekimi yaptırmanız da mümkün olacaktır.

DHI tekniği ile saç ekimi neticesi genellikle çok başarılıdır. DHI tekniği ile saç ekimi nasıl yapılır; DHI, FUE yönteminin geliştirilmiş tekniğe sahip hali olarak tanımlanabilir. Ekim için Cho iImplanter kalemler kullanılır. İnce uçlu bu kalemler donör alanından alınan köklerin kanal açılmadan ekilmesini sağlar. Kanal açılmadan ekim yapıldığından daha kökler daha sık yerleştirilebilir. Gür ve doğal saç görünümü elde etmek için idealdir. Günümüz koşullarında DHI saç ekimi tekniğinin sıklıkla terci edildiğini rahatlıkla ifade edebiliriz. Çünkü bu teknik saç ekimi konusunda son derece başarılı olan sonuçları ortaya koymaktadır.

DHI Tekniği Hakkında Merak Edilenler!

DHI tekniği ile saç ekimi, sağlıklı, gür ve doğal görünümlü saç isteyenlere hitap etmektedir. Eskiden saç ekimi yapılan bölgeler dikkatli bakıldığında belli olurdu. Ancak DHI gibi yeni geliştirilen teknikler kullanılarak ekim yapıldığında çok doğal bir görüntü elde edilir. Tekniğin uygulanıp uygulanmayacağına cerrah hekimler karar verirler.DHI Tekniği ile Saç Ekimi Nasıl Yapılır?

İnternetin yaygınlaştığı günümüzde netten teknikle alakalı bilgiler elde edebiliriz. Ancak doktorlar bazı analizler ve tetkikler yapar. Çıkan sonuçlara en uygun olan yöntem veya teknikle ekim yapılır. DHI tekniğiyle ekim yapıldığında kök kaybı minimumdadır. Donör bölgeden alınan kökler bekletilmeden açık alana ekilir. Kanal açma gibi aşamalar olmadan işlem anında yapılır. Kalemle yapılan işlemde, kıllar saçın yönüne uygun olarak ekilebilir. Böylece alana tutunan kıllar saça uyumlu çıkacağından gayet doğal bir görünüm elde edilir.

DHI Tekniği Nedir, Neden Önemlidir?

DHI tekniği ile saç ekimi bazı yerlerde yöntem olarak geçer. DHI, yeni bir yöntem değildir. Sıklıkla kullanılan FUE yönteminin kalem tekniğiyle yapılmasıdır. Yani sadece teknik farklılık vardır. Bundan dolayı teknik olarak nitelendirmek daha doğru olacaktır. Teknik, günümüzde çok tercih edilir. Ancak her saç ekim merkezinde DHI tekniğiyle ekim yapılmaz. Bunun nedeni; tekniğin deneyimli doktorlar tarafından yapılması gerektiği içindir.

DHI Tekniği ile Saç Ekimi Nasıl Yapılır? Kökler donör alanından tek tek alınarak ekilir. Donör alanı olarak genellikle ense tercih edilir. Ense kılları yaşlanınca dahi çok az dökülür. Hormanal değişimlerin olduğu yaşlılıkta dahi dökülme olmaması için ense tercih edilir. Ancak, sakal ve göğüs bölgesinden de kökler alınabilir. Greft olarak alınan köklerin ekilirken saç dokusundan ayrıştırılması gerekir. Tıraş yapılmadan ekimin gerçekleştirilmesi sosyal hayatına kısa süre içinde dönmek isteyenler için büyük bir avantajdır.

DHI Tekniğinin Sonuçları Nasıldır?

DHI tekniği ile saç ekimi yaptırdığınızda neticesinde doğal görünümlü saçlara kavuşacağınızı bilirsiniz. Saç kaybı sorununa kalıcı çözümler sunan bir tekniktir. Çalışma hayatınız devam ederken DHI tekniği ile saç ekimi yaptırabilirsiniz. Teknikle ekim yapılırken saçlar tıraşlanmaz. Saçların arasına ekim gerçekleştirilir.

İyileşme süresi diğer yöntemlere göre daha kısadır. Çünkü DHI tekniğinde köklerin ekimi için kanal açılmaz. Kanal, delik ve kesi olmadığından iyileşme daha kısa sürede olur. Kısa sürede iyileşme, doğal görünümlü gür saçlar DHI tekniğinin sunduğu imkanlardır. Uzman hekim tarafından hastane ortamında yapıldığında başarısız olduğu görülmemiştir.DHI Tekniği ile Saç Ekimi Nasıl Yapılır?

DHI Tekniğinin Uygulanması Nasıl Yapılır?

DHI tekniği ile saç ekimi sadece saç kaybı yaşayanlar tarafından tercih edilmez. Tarzını değiştirmek isteyenlerin de tercihidir. Saçın yoğunluğunu artırma, ön saç çizgisini değiştirme gibi fırsatlar sunduğundan tarz değişikliği arayanlar için idealdir. Uygulama genellikle tek seansta bitirilir. Tek seans biraz uzun olur. Ancak defalarca gelip gitme derdi olmaz.DHI Tekniği ile Saç Ekimi Nasıl Yapılır?

Uzman hekim yaptığı analizler neticesinde DHI tekniğini uygun görmesi önemlidir. Ekimde doğru yöntemin belirlenmesi neticenin başarılı olmasını etkiler. DHI tekniği erkekler kadar bayanlar tarafından da tercih edilmektedir. Öncelikle donör alanı belirlenir. Ön saç çizgisi belirlendikten sonra ekime başlanır. Donör alandan alınan greftler ayrıştırılarak ekilir. Tek tek kalemle ekilen kökler, ekildiği alana daha çabuk uyum sağlar. Kanal açma gibi ek bir aşama söz konusu değildir. Uygulama bittikten sonraki aşamada doktorun tavsiyelerine harfiyen uyulmalıdır.

DHI Tekniği Kime Tavsiye Edilir?

DHI tekniği ile saç ekimi, uzman hekimin onay verdiği herkese yapılabilir. Tıraşlı yapılan ekimler bayanlar tarafından talep görmemekte. DHI tekniğinde ise tıraş yapılmaz. Bundan dolayı bayanlardan da çok rağbet görmektedir. Yapılan ekimlerin %100’a yakın oranında başarılı olması birçok kişinin DHI ekimini talep etmesine neden olmakta. Kesi ve kanal açma olmadığından kanama olmaz. Özellikle kanamayla ilgili rahatsızlığı olanlar güvenle DHI tekniğini tercih edebilir.DHI Tekniği ile Saç Ekimi Nasıl Yapılır?

DHI Hizmeti Nerden Alınmalı?

DHI tekniği ile saç ekimi yapacak olan doktor çok dikkatli seçilmelidir. Günümüzde çok sayışa saç ekimi yaptığını iddia eden mekan var. Mekanların her biri hastane hijyenini ve steril ortamını sağlamamaktadır. Hatta mekanlarda ekim işlemini yapanlardan bazıları doktor değildir. DHI tekniği riski çok azdır. Ancak hijyenik olmayan bir yerde doktor olmayan birisi tarafından yapıldığında riskler taşıyabilir. Öncelik doğru mekanın ve doktorun seçilmesindedir.

DHI Tekniğinin Avantajları Nelerdir?

DHI tekniği ile saç ekimi yapıldıktan sonra bir hafta içinde günlük aktiviteler yapılabilir. İlk üç gün yıkama yapılmaması gerekir. İlk zamanlarda dinlenme, denize veya havuza girmeme gibi konulara dikkat edilmeli. İlk haftadan sonra riskli bir durum yoktur. Üç ay sonrasında ekilen kökler uzamaya başlar. Uzamalar başladıktan sonra artık normal saç kategorisine girecektir. DHI tekniğinin son derece başarılı sonuçları ortaya koyması, bu uygulamanın en temel avantajları arasında yer alır.DHI Tekniği ile Saç Ekimi Nasıl Yapılır?

 

Daha fazla bilgi için diğer arama sonuçlarına göz atabilirsiniz.

 

SAÇ EKİMİ HAKKINDA DAHA FAZLA BİLGİ İÇİN TIKLAYIN

Whatsapp Görüşmesi Bilgi İstiyorum

Sizi Arayalım