İçindekiler

Fiber FUE Saç Ekimi

Fiber FUE saç ekimi ; Günümüzde saç dökülme problemi yaşayan pek çok insan var. Saç dökülme probleminin en yaygın sebepleri ise genetik ve dış faktörler olmasıdır. Tam bu noktada Fiber FUE saç ekimi ile saç dökülmesine çözüm bulunuyor. Fiber FUE tekniği, geçmişten günümüze ilk tercih edilen saç ekim uygulamaları arasındadır. Özellikle kellik ve bölgesel saç dökülmeleri sorunundan muzdarip kişiler kalıcı olarak bu sorunu ortadan kaldırabilir. Fiber FUE saç ekiminin konforlu bir şekilde uygulandığı da bilinmektedir.

DHI saç ekimi uygulamasından ziyade FUE saç ekim tekniği daha sık kullanılıyor. FUE saç ekim tekniği cerrahi bir uygulama olup, ülkemizde ses getiren uygulamalardandır. Elbette ki modernleşen tıp dünyası ile cerrahi olan bu uygulama güncellenmiştir. FUE saç ekim tekniği bu kapsamda çok daha global olup, kellik ve bölgesel saç dökülmelerinde kesin sonuç vermektedir. FUE saç ekimi tekniğinin son zamanlarda etkili bir düzeyde tercih edildiğini biliyoruz. Bu durum elbette ki bu tekniğin son derece başarılı sonuçları ortaya koyuyor olması etkili olmaktadır.

Saç Ekimi ve Yöntemi

Günümüzde saç dökülme problemi özellikle erkeklerde görülüyor. Değişen birçok sebep olmasına rağmen kalıcı şekilde dökülmenin önüne geçilememektedir. Fakat Fiber FUE saç ekimi ile saç dökülme problemi son bulmaktadır. Fiber FUE saç ekim yöntemi uygulanan diğer tedavilere göre değişkenlik gösterir. DHI gibi uygulamalarda genellikle saç kökleri hemen transfer edilmesi ile bilinir. Ancak FUE saç ekimi yönteminde ise saç kökleri hemen transfer edilmez. Bu aşamada saç kökleri ile saç derisinde ki dokularda alınır. Alınan saç kökü ve dokuları solüsyonlu suda bekletilir. Bekleme ardından da saç kaybı en düşüğe inmektedir. Bu sayede de saç dökülme problemi en aza indirgenir. Fiber FUE saç ekimi de bu sayede ilk tercih olma nedenini kanıtlar.

Saç Ekimi Süreci Nedir?

Saç ekimi ; Saç dökülme probleminden yakınan birçok insan çeşitli çözümler dener. Bunlar ağırlıklı olarak şampuan veya bitkisel saç ürünleridir. Ancak zayıflayan ve artık işlevini yitiren saç kökleri ne yazık ki istenilen sonucu vermez. Tam bu noktada saç dökülme sorunu yaşayan kişiler için Saç ekimi tekniği sunuluyor. Bu tip durumları yaşayan kişiler FUE tekniği alacağı zaman elbette ki süreci merak eder.

FUE saç ekim tekniğinin sürecinde ilk olarak uzman bir hekimden danışmanlık alınması gerekiyor. Hastanın sağlık açısından herhangi bir sorun yaşamama durumu elzemdir. Ardından cerrahi bir tedavi olduğu için belli başlı tetkikler yapılır. FUE saç ekim tekniğinin en büyük farkı saç kökü ve dokuların beraber alınmasıdır. Beraber alınan dokular solüsyonda bekletilir. Solüsyonda bekleyen dokular canlı kaldığı için transfer sonrası kökleri uyarır. Dolayısıyla yeniden transferi sağlanan saç kökleri daha güçlü şekilde yerini bulur.

Elbette ki bu yöntem sayesinde saç dökülmeleri neredeyse olmayacak kadar azalır. Saç ekimi sayesinde saçlar çok daha gür ve canlı çıkmaya devam eder. Belirlenen etkenler sonucu hastanın DNA sorunu olmaması ile tedavi 3 ay içinde tam olarak cevap verir. Böylece saç ekimi işleminin son derece başarılı bir şekilde ortaya konulduğunu da ifade etmek mümkün olmaktadır. Bu kapsamda fiber FUE saç ekimi tekniğinin çok sayıda farklı avantajı sunabilme kapasitesi de bulunmaktadır.

Fiber FUE Saç Ekimi ve Sunduğu Avantajları

Fiber FUE saç ekimi ;Günümüzde saç dökülme probleminin en büyük faktörü genetiktir. Aileden gelen genetik yapılar neticesinde kişiler belli bir yaş sonrası saç kaybı yaşar. Elbette ki genetik faktör dışında; çalışma hayatı, yanlış ürün ve saç bakımı da bu sorunu doğurur. Fakat gelişen teknoloji ile artık pek çok mümkündür.

Ülkemizde gelişen ve oldukça popüler olan Fiber FUE saç ekimi uygulaması ile bu sorunun önüne geçilmektedir. Bu kapsamda Fiber FUE saç ekiminin avantajları nelerdir? Öncelikli olarak DHI saç ekimi uygulamasına nazaran avantajı düşüktür. Bunun sebebi saç dökülme problemi yaşayan hastaların beklediği sonuçlarla alakalıdır.

FUE cerrahi bir işlem olurken, sağladığı sonuçlar kesindir. Alanında uzman olan hekimler tarafından yapılması neticesinde en az 3 ay içerisinde gür ve canlı saçlara kavuşulur. Bunun yanı sıra saç ekim aşamasından sonra elbette ki yan etkiler görülebilir. Yan etkiler ise genel olarak kabuklanma ve dökülme olmaktadır.

FUE saç ekim aşamasından sonra hastalar bu sorunlarla karşılaşmaz. Saç ekim aşamasında dokuların alınma sebebi ile saç dökülme problemi tamamen durur. Çünkü dokular saç derisine tamamen yapışır. FUE tekniği ile saç dökülme oranı en az %10 olmaktadır. Tüm bu seçenekler kapsamında da Fiber FUE saç ekimi uygulaması ile hastalar dökülmeyen ve gür saçlara kavuşmaktadır.

Saç Ekimi ve Sonrası

Saç dökülme problemi yaşayan bireyler, gelişen tıp dünyası sayesinde bu soru kalıcı şekilde hayatından çıkarır. Bu teknik ile diğer tekniklere göre neredeyse hiç saç kaybı yaşanmaz. Elbette ki tekniği yapan uzman hekimin teknikte başarılı olması sonuçları etkilemektedir. Bunun yanı sıra FUE saç ekimi sonrasında dikkat edilmesi gereken hususlar vardır. Bu hususlardan en önemlisi uygulama sonrası saç derisine su değmemesidir. Görülen uygulama sonrasında toplamda 12 gün su değmeme halinde bölge hızlı toparlanır.

Elbette ki görülen tedavinin sonuçları da hızlı alınır. Bunun yanı sıra Fiber FUE saç ekimi fiyatları ise tamamen hastaya göre şekillenir. Saç dökülme oranı, kelleşme problemi veya bölgesel dökülmeye göre uygulanacak teknik fiyatı değişir. Bu kapsamda alanında uzman bir hekimden danışmanlık alan hasta, en doğru fiyat bilgisine ulaşır.  Özellikle saç ekiminin bu alanda uzman olan bir ekip tarafından yapılması beraberinde önemli kazanımları da getirmektedir.

Daha fazla bilgi için diğer arama sonuçlarına göz atabilirsiniz.

 

SAÇ EKİMİ HAKKINDA DAHA FAZLA BİLGİ İÇİN TIKLAYIN

Whatsapp Görüşmesi Bilgi İstiyorum

Sizi Arayalım