İçindekiler

Kadın Saç Ekimi

Kadın Saç Ekimi. Kadınların kendilerinde en değer verdiği ve zamanlarını harcadığı etkenlerden biri de saçlarıdır. Fakat değişen sebepler nedeniyle saç dökülme problemi en az erkekler kadar kadınları da etkiler. Bu problem ise kadın saç ekimi uygulaması ile kesin sonuçlar verir. Saç ekim uygulaması sayesinde bölge bölge dökülen saç yerlerine tedavi uygulanabilir.

Elbette ki tüm saç tellerini etkileyecek kapasitede de tedavi mümkündür. Kadın saç ekimi sayesinde saçlar olduğundan daha dolgun ve güçlü olur. Bunun yanı sıra tedaviye başlamadan önce saçlarda herhangi bir tıraş uygulaması söz konusu değildir. Fakat değişen sebeplere ve kişiye bağlı olarak tıraş uygulaması gerekebilir.

Kadınlar için saç kayıplarının fazla olması, içinden çıkılması güç bir sorundur. Bundan dolayı da bu tür sorunlara hızlı bir şekilde çözüm bulunması; beraberinde önemli kazanımları getirmektedir. Tam da bu noktada kadınlar için saç ekimi yöntemlerinin profesyonel çözümleri ortaya koyduklarını ifade etmek de mümkün olmaktadır. Kadın saç ekimi yöntemleri söz konusu olduğunda karşımıza çok sayıda farklı seçenek çıkar! Burada isabetli bir şekilde saç ekimi tercihi yapmak, profesyonel bir saç ekimi hizmetini de mümkün hale getirmektedir. Kadın Saç Ekimi

Kadınlarda Saç Kaybı

Saç kökleri kendini yenilediği ve yeni saçların çıkması ile saç dökülme problemi yaşanması doğaldır. Günlük hayatta saç tarama ve şekillendirmeye bağlı 100 veya 150 tel saç dökülür. Fakat vücutta değişen sebeplerden ve dış etkenlerden dolayı bu sayı fazla olabilir. Tam bu noktada rahatsızlık veren durum söz konusu olduğunda kadın saç ekimi uygulaması önerilir.

Kadın saç ekimi uygulaması ise alın çizgisinden ayrılan saçın kelleşmesi sonucu uygulanabilir. Bu durum ise çeşitli faktörlere ayrılırken, saç ayrımlarındaki kelleşmeler baz alınır. Aynı zamanda ensedeki saç gürlüğünün kaybolmasında da tedavi uygulanabilir. Bunun yanı sıra saç dökülmeleri belli başlı etkenlerden oluşur. Bunlar hormonal düzensizlik, kullanılan ilaçlar ve beslenme düzensizliği gibi sorunlardır.

Saç ekimi tedavileri son zamanlarda sıklıkla tercih edilmektedir. Bu durum saç ekimi teknolojilerinin gelişmesiyle de doğrudan ilgilidir. Kişiye göre değişen sebepler sonucu kadın saç ekimi tedavisi profesyonel kişilerden alındığı müddetçe başarılı olacaktır. Bu kapsamda genel bir sorun olan saç dökülmesi kadınlarda neden olur?

  • Kişisel yöntemlerle önüne geçilemeyen ve en sık rastlanan sebep; kalıtsal saç dökülmesi,
  • Profesyonelliğin dışında ağır diyet programları ile yetersiz beslenme,
  • Demir ve B12 vitamin eksikliği ile saç dökülmesinin yanı sıra saçlarda cansızlık,
  • Hormonlarda saç düzenini etkilediği gibi yaşın ilerlemesi ile saç dökülme problemi yoğun yaşanabilir.

Kadınlarda Saç Ekimi Uygulaması

Kadınlarda değişen sebeplere bağlı olarak saç ekimi uygulaması gerçekleştirilir. Fakat erkek saç dökülmesi ile ortaya çıkan bu uygulama, kadınlarda farklıdır. Çünkü erkek ve kadınlarda saç kaybı yaşanırken dökülme tarzı burada değişiklik gösterir. Tam bu noktada kadınlara uygulanan kadın saç ekimi uygulaması ile sonuçlar başarılı olmaktadır. Bunun yanı sıra kadınlarda saç ekimi uygulaması iki farklı kategori de gerçekleştirilir. Bunlar saçın tıraş olması ve uzun saç ekimidir.

Tıraş uygulaması başın arka kısmının ortasında olup buradaki bölgenin tıraş olmasıdır. Bu sayede bu bölgeden alınan saç, ön tarafa transfer edilir. Uzun saç ekiminde ise herhangi bir saç traşı yapılmaz. Belirtilen şekilde uzun formda bulunan saçlar direkt olarak saçın yoğunluğunu kaybettiği alana ekilir. Bununla birlikte kadın saç ekimi uygulaması yaklaşık olarak yedi saat süren bir operasyondur. Kişiye lokal anestezi verilerek saç ekimi yapılır. Elbette ki bu uygulamanın sonuçlarının direkt alınması ile başarı oranı kesindir. Özellikle uzun saç ekimi uygulamasında sonuç direkt olarak alınır.

Kadın Saç Ekimi Fiyatları

Kadınlar zaman içinde değişen pek çok faktöre göre saç azalması sorunu yaşayabilir. Gelişen teknoloji ise kişisel takviyelerin önüne geçerek saç konusunda yardımcı olmaktadır. Bunlardan biri de kadın saç ekimi uygulaması olup son derece başarılıdır. Saç tipine ve ekimine yönelik elbette ki protokoller de değişmektedir. Değişen bu protokollerde de kadın saç ekimi uygulaması, saç ekiminde uygulanacak metoda göre değişir. Bu metotlar ise FUE ve DHI olarak değiştirmektedir. Uygulama metotları tamamen farklı olması ve bölgeye değişmesi ile kişisel sorun baz alınır. Baz alınan bu sonuçlara göre de kişiye özel fiyat çıkarılır.

Kadınlarda Saç Ekimi Sonrası

Kadınların pek çok sebebe bağlı saç dökülme problemi yaşaması normaldir. Bu sorunun yaşanması sonucu isteğe bağlı kadın saç ekimi tedavisi önerilir. Kesin sonuç vermesinin yanı sıra kalıcı olması ile dikkat çekmektedir. Bunun yanı sıra saç tipine ve saçta oluşan kelleşmeye göre tedavi yöntemi ikiye ayrılır. Elbette ki tedavi yöntemi normal erkek saç ekiminden ayrı olmaktadır.

Uygulamayı yapacak kişi, saç tipine göre bir aşama çıkarıp buna göre tedaviye başlamaktadır. Bu aşamada saçların dökülme sebebi araştırılırken, buna uygun tedaviye başlanır. Kadın saç ekimi tedavisi ise genel olarak tek seans ile yapılır. Tek seans sonunda sonuç alınırken, tedavi sonrası da oldukça önemlidir. Bunun yanı sıra saç ekimi sonrası uygulamanın yapıldığı yere giderek pansuman yapılır. Elbette ki süreç takibi yapılırken şiddetli şekilde şişlik veya kabarmaya yönelik önlemler alınır.

Özellikle ilk saç yıkama aşamasının, tedavi yapılan yerde olması önerilir. Bunun sebebi ise tedavi protokolünün takip edileceği gibi kabuk ve şişliklere yönelik nazik şekilde yıkanmasıdır. Daha sonrasında da saç kökleri kabuk olacağı için kişinin titiz davranması elzemdir. Herhangi bir şekilde kabukların kişi tarafından kaşınma yöntemi ile alınmaması gereklidir. Kadınlarda saç ekimi uygulaması bu şekilde olup acı veren bir uygulama dahilinde değildir. Tedavi sonrasında kişi yaklaşık 3 gün sonra normal hayatına rahatlıkla dönmektedir.

Daha fazla bilgi için diğer arama sonuçlarına göz atabilirsiniz.

 

SAÇ EKİMİ HAKKINDA DAHA FAZLA BİLGİ İÇİN TIKLAYIN

Whatsapp Görüşmesi Bilgi İstiyorum

Sizi Arayalım