İçindekiler

Kaş Ekimi

Kaş Ekimi. Kaşlar, tüm bölgelerin belirgin bölgeleridir. Bakışların daha net olması için kaşların görünümü önemlidir. Teknolojinin hızlı geliştirmelerini kaş ekim tekniklerini geliştirmiştir. Seçenekler sayesinde başarılı teknik ve hedefin başarmak da mümkün oluyor. Seyrek kaşlarından memnun ya da eski ev eşyaları tüketilmiyor. Kaş ekiminde, estetik ve doğal bir görüntü elde edilir. Böylece Sembolik bir kelime olan bir başarı da ortaya çıkar!

Kaş ekim basit ürünlere de başvurulmaktadır. Ancak kozmetik ürünlerle elde edilen kaşlarda, ekimi başarı kadar başarılı sonuçlar elde edilemez. Çünkü kaş ekimi doğal olarak bir. Kaş ekim, kişinin kendi kaşı gibi durmaktadır. Bununla birlikte, düşünülmekte olan ürünler, telafi edilecek ürünler tasarlanmaktadır. doğal olarak elde edilemez. Bu da doğal olarak pek de arzu edilen bir sonuç değildir.

Doğal ve estetik bir görüntü elde etmek kaş eğitim konusunda hazırlık yapmak. Kişilerin köklerinden can atmak için kendi kendinizi programlamak için canınızı sıkmak. Ancak belli bir süre sürecek olan şiddetli olacaktır. Bu açıdan etkili bir şekilde oluşturulabilir. Peki, kaş ekim nasıl yapılır? İşte merak edilen yanıtlar!

Kaş Ekim Nasıl Yapılır?

Kaş ekim tamamen doğal yollarla elde edilir. Kaş ekim uygulaması için özel teknikler belirlenmektedir. Kişinin suratına yakışacak bir kaş şekli çizilerek, ilk adım atılır. Böylece güzel bir görünüm noktasında da adım atılmış olunur! Kaş ekiminde, saç ekiminde kullanılan DHI tekniği kullanılmaktadır. Genellikle ensede bulunan kıllardan örnek alınır. Bu teknikte kullanılan özel bir solüsyonda kıl bekletilir. Herhangi bir dökülmenin olmamasından sonra işleme başlanabilir. Kişinin istediği şekil ve uzunlukta kaş ekimi başlatılır. Bu süreç tamamen doğaldır kişiye herhangi bir acı veya ağrı vermemektedir. Ayrıca kalıcı olması çoğu kişi tarafından tercih sebebi haline gelmiştir.

Direkt gözle görülen ve etkili bir yerde olması sebebi ile kaşlar oldukça titiz bir şekilde ekilir. Estetikliğin ve doğallığın bir arada olduğu kaş ekim yöntemi, aynı zamanda sağlıklı bir işlemdir. Kişilere sonradan herhangi bir zararı olmamaktadır.

Kaş Ekim İçin yer Nasıl Belirlenir?

Birçok nedenle kaşlar zarar görebilir yada kişilerde kaş bulunmayabilir. Bu nedenlerin arasında; seyreklik, yaralar, kozmetik ürünler, yanlış yöntemler yer alabilir. Kaş ekimini kadın ve erkekler rahatlıkla yaptırabilmektedir. Elbette ki direkt yüze işlem uygulanacağı için kaş ekim kliniği iyi belirlenmelidir. Kaş ekimini yapacak uzman kişinin sertifikalarına ve geçmişine bakılması önemlidir. Sorun yaşanmaması için, klinik ile gidilerek yerinde görüşülmelidir. Kaş ekim doğal bir yöntemdir. Tamamen kişilerin kendi dokuları ile yapılır. Estetik bir görüntünün olması için kaş çizimi iyi yapılmalıdır. Doğal bir görüntünün elde edilmesi için kaş ekimine dikkat edilmesi gerekmektedir. Yeni bir kaş tasarımı yapılacağı için kişinin yüz hatlarına göre bir çizim belirlenmesi gerekmektedir. Kişinin göz yapısını ve yüz yapısına uygun kaş şekli doğal bir görüntüyü tam olarak verecektir.

Kaş Ekiminden Sonra Yapılacaklar 

Ne kadar doğal bir yöntem olsa da, kaş bölgesinden bir operasyon geçirilmektedir. Bu operasyonun ardından dikkat edilecekler önemli bir boyuttadır. Kaşların korunması ve başka seansa ihtiyaç duyulmaması, ekim sonrası bakıma bağlıdır. Kaş ekiminden sonra, ekim yapılan bölgede kızarıklık olması çok normaldir. Bir süre sonra bu kızarıklık kendiliğinden geçecektir. Kaş ekiminin ardından, bölgede kabuklanma oluşur. Kaş ekim işlemi bittikten sonra kabukların soyulmaması çok önemlidir. Kabuklar zaman içinde kendiliğinden düşecektir.

Özellikle ilk gün su ile herhangi bir temasta bulunulmaması gerekmektedir. Yeni kaş ekim operasyonunda çıkan kişi de, kaşlar dökülmeye elverişlidir. Bu yüzden su bu dökülmeyi sağlayabilir. Kaş ekiminin hemen ardından kaşlar seyrek ve cılız bir şekilde çıkmaya başlayacaktır. Ancak zamanla kalınlaşarak doğal bir görüntü elde edilecektir. Kaş ekiminin bir süreç olduğunun bilinci ile hareket edilmelidir.

Kaş Ekim İle Doğal Görüntü Elde Edilir Mi?

Kaşlarından memnun olmayan çoğu kişi, doğal bir görüntü elde etmek için kaş ekim yöntemleri kullanmaktadır. Doğal bir yöntem olması, doğal kaş ekimi için ideal ortamı hazırlamaktadır. Kaş ekiminin ardından, kişilerde zamanla kıllar uzamaya başlamaktadır. Gür bir şekilde çıkan kaşlar, doğal ve estetik bir görünümü de kişilere kazandırır. Kaş ekiminde doğal bir görünümün yaşanılması son derece önemlidir! Titiz bir ortamda kaş ekiminin yapılması, bölgenin herhangi bir mikrop kapmasını da önlemektedir. Tamamen uzman hekimler ile gerçekleşen operasyonlarda sonrasında bir sorun çıkmamaktadır.

Doğallığın en temel prensibi, kaşın çıkış yönüne göre ekim yapılmasıdır. Ekilen bölgenin başı, ortası ve sonunda iyi bir ayarlama yapılması doğal görünüm için etkilidir. Bu sayede nitelikli bir görünüm de ortaya çıkar! Kaş ekim genellikle ilk seansta tamamlanmaktadır. Bir daha yapım aşamasına ihtiyaç duyulmaz. Ancak bakımsızlıktan dolayı oluşan sorunlarda 2. seans yapılabilir. Bu seans, 1 yıl sonra uygulanabilmektedir.

Kimler Kaş Ekim Yaptırabilir?

Hemen hemen herkese kaş ekim yapılabilmektedir. Kaşlarından memnun olmayanlar ve estetik bir görünüm isteyenler için ideal bir kişi. Genetik yeniden kullanımdan rahatsız olan şehirdeki ekimi aşındırıyor. bir yara ve “izden dolayı” bölge için kaş ekim uygulanabilir. Yanlış kozmetik uygulamalar, kaş yanmaları, piercing yaraları gibi sorunları kapatmak için ekim yöntemi; sayesinde doğal ve yara izsiz bir görüntüye sahip olabilirsiniz.

Doğuştan hiç kaşı olmayan insanlar başvurabilir. Kaş ekimine uygun olup olmamanızı ücretsiz analizden yararlanmak için uzman bir kadro ile görüşülmelidir.

Daha fazla bilgi için diğer arama sonuçlarına göz atabilirsiniz.

 

SAÇ EKİM HAKKINDA DAHA FAZLA BİLGİ İÇİN TIKLAYIN

Whatsapp Görüşmesi Bilgi İstiyorum

Sizi Arayalım