İçindekiler

Saç Ekimi 15 Gün Sonrası Durum

Saç Ekimi 15 Gün Sonrası Durum. İzlerin kaybolmaya başladığı zamana denk gelen saç ekimi 15 gün sonrası durum önemlidir. Zira doğal saçlarla ekilen saçlar arasındaki farklı görünüm ortadan kaldırılmış olur. Böylece operasyonun geride bıraktığı izlerin kaybolması ve kişinin kendini daha rahat hissetmesi mümkün olur. Saç ekim işlemlerinde kişinin klinikte yatması gerekmez. Aynı gün kişi taburcu olabilir. Eve dönerek günlük rutinlerini devam ettirmesi için bir engel yoktur.

Bu hususta doktorunuzun dediklerine uymalı ve onun gerekli gördüğü şekilde muayeneleri olmanız gerekmektedir. Ayrıca pansuman için gitmeniz önemlidir. İşlemden bir hafta sonra banyo yapmaya başlamak mümkündür. İşlem sırasında biraz ağrı hissetmek doğaldır. Çünkü operasyon saç kökleri çekilerek gerçekleşir. Saç ekimi sonrasındaki kritik zaman dilimi ilk 15 günü içine alır. Bundan dolayı da 15 günlük süre içerisinde son derece titiz bir çalışmanın içerisinde yer almak şarttır. Ancak bu sayede  başarılı bir şekilde saç ekimi operasyonunu tamamlamak da mümkün olmaktadır.

Saç Ektirilecek Yerler

Yeni bir görünüme kavuşmak için bu yöntemler yaygın olarak kullanılmaktadır. İnsanlar saçları için bu işlemleri yapıyor. Kişinin durumuna göre operasyon tek seferde gerçekleşmeyebilir. Yapılan muayeneler sonrasında kişiye seanslar vermek de mümkündür. Seanslar halinde yapılacak işlemlerde iyileşme süreci de değişir. Bu halde saç ekimi 15 gün sonrası durum da farklılık gösterecektir.

Bu işlemler her operasyonda olduğu gibi uzman doktorların elinde yapılması gerekir. Dış görünüm günümüzde insanlarla iletişim kurmak ve kendimizi göstermekte etkili olduğu için atlanmaması gereken bir durumdur. Doğal ve sık saçlara kavuşmak kişinin özgüvenine de katkı sağlayacaktır. Ancak en önemli nokta kişinin alanda uzman ve tecrübeli hekimlerle çalışmasıdır. Bu operasyonlar yalnızca hastane ve özel kliniklerde gerçekleştirilebilmektedir.

Yapılan işlemin uzunluğuna bağlı olarak sonuçların değiştiğini söyleyebiliriz. Bu işlem hayatın tümünü etkileyen bir durum olmadığı için güvenilirdir. Saç ekimi 15 gün sonrası durum işleme göre bir seyir izliyor. Psikolojik nedenlerden ötürü saç dökülmesi yaşayan kişilerde başarılı olmaktadır. Kişinin ruh durumu üzerinde de olumlu etki bırakması bakımından önem taşıyor. Özellikle son zamanlarda profesyonel bir şekilde saç ekimi işleminin yapılıyor olması; beraberinde önemli kazanımları da getirmektedir. Böylece saç yoksunluğu sorununun etkili bir şekilde tedavi edilmesi de mümkün olmaktadır.

Saç Ekiminde Yöntemler

Kişiden kişiye seçilecek yöntem değişiklik gösterebilmektedir. Birkaç farklı yöntem günümüzde aktif bir şekilde tercih edilmektedir. Yöntemler arasında en yaygın olanları: DHI, Fue ve DHI pro olmaktadır. Seçilen yöntemin özelliğine göre saç ekimi 15 gün sonrası durum da etkilenir. Bu yöntemler hem kadınlar hem de erkekler için rahatlıkla uygulanabilir.

DHI Yöntemi Hakkında Bilinecekler

Ameliyat kesiği gibi olumsuz hallerin yaşanmadığı ağrısız bir yöntem olarak öne çıkıyor. Bu yöntemde özel bir gereç kullanımı vardır. Bu gereç yardımıyla saç kökleri enseden alınarak dökülen yerlere koyulmaktadır. Bu yöntemin en önemli özelliği saçların dışarıda beklemiyor oluşudur. Hemen yerleşim yapmak mümkündür. Böylece insanlar doğal ve gür saçlara kavuşur.

Son dönemlerde kullanımın gittikçe yaygınlaştığını söyleyebileceğimiz bu yöntem etkilidir. Saç ekimi 15 gün sonrası durum kapsamında da hızlı bir iyileşmenin gözlemlendiğini söylemek mümkün oluyor. On iki saatten fazla sürmeyen operasyonlarıyla özel makineler önemli bir fark yaratmaktadır. Saçların daha sık olacak şekilde yerleştirilmesine de böylece imkan verilmektedir. Sağlığa da olumsuz bir etkisi bulunmuyor.

DHI Pro Yöntemi Hakkında

Bu tekniği diğerlerinden farklı kılan durumu daha çok lazerin işin içinde olmasıdır. Lazer sağlık alanında sıklıkla kullanılan bir cihaz olarak karşımıza çıkıyor. Saç ekiminde kullanılması da oldukça faydalı olabilmektedir. Özellikle ekim yapılacak yerin sınırlarını net bir şekilde belirlemede yararlıdır. Özel kalemlerle ekim işleminin gerçekleşmesi lazerden sonra gerçekleşir. Bu yöntemleri kullananların memnuniyetini araştırmak önemlidir.

Fue Yöntemi Nedir

Problemi ciddi derecelere ulaşmış saçlarda daha çok tercih edilen bir yöntemdir. Olumlu sonuçların alınması da yönteme olan talepte artışı sağlıyor. Buradaki olay ise ense kökünün bir bölümünün tıraş edilerek saç köklerinin alınmasıdır. Bu kökleri hekim gereken seyrekleşmiş bölgelere özenle yerleştirir. Köklerin alınması aşamasında tek seferde alınacak bir miktar kısıtlaması vardır. Yani tek seferde yalnızca 1000 ile 1500 kadar olması gerekir. Daha fazlasına ihtiyaç olduğu durumlarda birden çok seans uygulaması önerilir.

Bu işlemlerden sonra kişinin arzu ettiği görüntüye ulaşması için talimatlara göre davranmak önem arz ediyor. Saç ekimi 15 gün sonrası durum genellikle ilk olumlu sonuçların görülmeye başlandığı bir zaman dilimi olmaktadır. Alanında uzman hekimin izlemiş olduğu yola bağlı kalmak önceliklidir.

Saç Ekim Fiyatlarını Neler Etkiler

Saç ekimine karar vermeden önce yapılması gereken ilk şey muayenedir. Bu aşama saçlardaki dökülmenin nedenlerini saptama konusunda doktora fikir verecektir. Böylece doktor izlemesi gereken yolu ve yöntemi seçmektedir. Saçlardaki azalmanın geçici bir durum olduğu ortaya çıkarsa farklı sürekli bir durumsa farklı bir tedavi süreci uygulanır.

İşlemlerden önce daha önce bu tecrübeye sahip olmuş insanların görüşlerini almak da içinizi rahatlatabilir. Saç ekimi 15 gün sonrası durum genel bir seyir izlese de kişiden kişiye de değişmektedir. Bu işlemlerin fiyatları ise kişinin cilt yapısına, saç miktarına, operasyonun yapılacağı şehre göre farklı rakamlara sahip olur.

Ülkemizde Saç Ekimi Hakkında

Güvenilir ve etkili sonuçların alındığı bu yöntemde ülkemiz ilerleme kaydetmiş durumdadır. Bu alanda çalışma yapan çok saygın hekimlerin varlığı hemen göze çarpıyor. Avrupa’dakine göre daha uygun maliyeti de çekici unsurlardandır. Genel olarak fue yöntemi yaygınlık göstermektedir. Ayrıca saç ekimi 15 gün sonrası durum kapsamında olumlu etkilerini fark ettirmektedir.

 

Daha fazla bilgi için diğer arama sonuçlarına göz atabilirsiniz.

 

SAÇ EKİMİ HAKKINDA DAHA FAZLA BİLGİ İÇİN TIKLAYIN

Whatsapp Görüşmesi Bilgi İstiyorum

Sizi Arayalım