İçindekiler

Saç Ekimi Kampanyası

Saç ekimi kampanyası sürecinde yapılan tüm işlemler daha uygun fiyatlıdır. Günümüzde genel olarak erkekleri ilgilendiren bir sorun gibi bilinse de  kadınların da şikâyetçi olduğu  bir konudur. Kadın  erkek fark etmeksizin kişiler genetik faktörler  psikolojik durum, çevresel etkenler gibi pek çok sebeple saç dökülmesi yaşamaktadır. Saç dökülmesi kadın ve erkeklerde farklı bölgelerde farklı  şekillerde ortaya çıkabilmektedir. Bu durum kişinin sosyal hayatını  ve psikolojik durumunu olumsuz etkiler.

Saç kaybı bazı kişiler için az olsa da bazılarında kelliğe sebep olmaktadır.  Bu sorunu yaşayan kişiler saçlarının eski haline geri dönebilmesi için saç ekimi yaptırabilir. Saç ekimi işlemi herkese yapılabilmektedir. Ancak bu işleme karar vermekte genellikle zorluk yaşanır. Çünkü saç ekimi bazıları için oldukça maliyetlidir. Bu durumda saç ekimi kampanya sürecini beklemenizde fayda vardır. Kampanya sürecinde bütçenize uygun olabilecek çok sayıda işlem yaptırabilirsiniz.

Saç ekimi yöntemleri nelerdir?

Günümüzde teknoloji ve imkanların  artması ile birlikte saç ekimi teknikleri de çeşitlenmiştir. Saç ekimi yöntemleri uygulanan kişiye ve soruna göre farklılıklar göstermektedir. Saç ekimi yöntemleri içerisinde en çok kullanılan yöntemler DHI PRO ve FUE yöntemidir. Her iki yöntemde kadınlara uygulanabilir. Kadınlarda görünüş açısından ekilen saçların daha çabuk uzaması gerektiğinden DHI PRO yöntemi daha çok kullanılmaktadır. Her iki yöntemde son derece acısızdır. Saç Ekimi Kampanyası

Uygulanan işlemden sonra hafif baş ağrıları olabilir. Ancak geçici bir durumdur. Uygulanan yöntem her ne olursa olsun işlemden sonra belirli bir zaman dilimine kadar dikkat etmeniz gerekir. Dikkat etmediğiniz takdirde hangi işlem uygulanmış olursa olsun olumlu sonuçlar alamayabilirsiniz. Bu nedenle şunu diyebiliriz işlemi yapan doktor kadar da dikkat etmeniz önemlidir. Saç Ekimi Kampanyası

DHI yöntemi nedir?

Saç  ekimi teknikleri içerisinde yaygın  olarak uygulanan bu yöntemin birçok avantajı bulunmaktadır. Ameliyatsız kesiksiz ve ağrısız  uygulan bir yöntemdir. Bu yöntem de özel bir alet yardımıyla ense kökünden alınan  sağlıklı saç  kökleri dışarıda hiç beklemeden şikayetin  yaşandığı  bölgeye yerleştirilir. Böylece etkili bir düzeyde saç ekimi yöntemli uygulanmaya da başlar. Son zamanlarda DHI saç ekimi kampanyalarının sayısı da ciddi oranda artış göstermektedir.
Saç ekimi kampanya ile uygun fiyata yaptırabileceğiniz bu yöntem saçların sağlıklı ve güçlü  uzamasını sağlamaktadır. Yeni yerleştirilen saçların  ise daha sağlıklı ve güçlü  uzadığı gözlemlenmektedir. Yeni nesil teknolojilerle desteklenen saç ekimi yöntemleri son derece başarılı sonuçları ortaya koyar. Bundan dolayı da son zamanlarda saç ekimi yaptırmayı isteyenlerin karşısına farklı alternatif seçenekler çıkar. Saç Ekimi Kampanyası

DHI PRO yöntemi

DHI PRO yöntemi diğer yöntemlere  ek olarak lazer yardımıyla seyreklik ya da dökülme şikâyeti  yaşanan bölgelerin belirlenmesidir. Bu yöntem ekilme işlemi yapılacak bölgenin kesin olarak belirlenmesi ile daha sık ve sağlıklı saçlar elde edilmesine imkân sağlamaktadır. Saç ekimi kampanya avantajları ile istenilen sıklık sağlanabilir. DHI PRO yöntemi genellikle ekilen saç köklerinin sağlıklı bir şekilde beslenmesi ve daha çabuk uzaması amacıyla kullanılır.

FUE tekniği

Ülkemizde yaygın olarak uygulanan tekniklerden olan FUE tekniği ile ense kökünden özel  mikro aletler ile alınan  sağlıklı  saç  kökleri  seyreklik ya da dökülme şikâyeti  yaşanılan  yerlere saç şekli dikkate alınarak yerleştirilir.  FUE tekniği son zamanların en popüler saç ekimi teknikleri arasında yer almaktadır.

Saç Ekimi Kampanyası. Saç alınan bölgede kesik dikiş  gibi sorunlar görülmez. Tek seansta 1000 ile 1500 arası saç kökü  elde edilebilmektedir. Bu sebeple saç  dökülmesi ya da seyrekliği şikâyeti ile uzman desteğine başvuran  kişinin durumunun  kaç seans gerektirdiği  göz önüne alınarak  kişi için uygun olup olmadığını değerlendirilmelidir. Saç Ekimi Kampanyası

Eğer daha fazla kök ihtiyacı  varsa bu sebeple seans sayısı  artabileceği  göz önünde bulundurulur. Seans sayılarının artması fiyatlarda da artışa sebep olabilmektedir. Bu nedenle Saç ekimi kampanya sürecindeyken işlem yaptırmanız sizi hayalinizdeki  gür sağlıklı saçlara kavuşturur. Böylece avantajlı bir şekilde saç ekimi yaptırmanız da mümkün olur.

Saç Ekimi Fiyatları  nasıldır?

Kadın  erkek fark etmeden herkesin sorunu haline gelebilen saç  dökülmesi farklı  teknik ve yöntemlerle çözüme kavuşturulur. Her bireyin aynı surede aynı yöntem  ile sonuç alamayacağı  göz  önünde bulundurularak kişiye  özel belirlenen tedavilerde saç ekimi fiyatları farklılık  gösterebilir. Yani kişiye özel tedavilerde saç ekimi fiyatları da kişiye özeldir.

Başvurulan doktor ve tercih ettiği  yöntem saç ekimi fiyatları konusunda artışa sebep olabilir. Sonuçlarında yüksek oranda memnuniyet sağlayan bu yöntemler uzun süren tedaviler gerektirmektedir. Saç ekimi tedaviyi uygulayan  doktor ve ekibi için son derece meşakkatli  olacağı içinde saç ekimi fiyatları yöntemi uygulayan doktora bağlı olarak da değişiklik  gösterebilmektedir. Saç Ekimi Kampanyası

Saç ekimi kampanya sürecinde fiyatlar oldukça uygundur. Bir  çok  kişi  tarafından tercih edilen saç ekimi doğru merkezlerde son derece güvenilirdir. Fakat yanlış yapılan ya da steril olmayan alanlarda yapılan işlemler oldukça risklidir sizi sağlığınızdan edebilir.

Kadınlarda  Saç Ekim Yöntemleri 

Saç ekimi kampanya sürecinde tüm saç sorunlarınıza çözüm bulabilirsiniz. Saç  dökülmesi hem kadınlar hem erkekler için  ortak bir sorun olsa da dış  görünüşüne fazlaca önem veren kadınlar için ayrıca moral bozucu olabilmektedir. Saç dökülmesi sorunundan dolayı dış görünüşünden memnun olmayan her birey saç ekimi kampanya sürecinde birçok yöntemden faydalanabilmektedir. Saç ekimi yöntemleri sizi doğal görünümlü saçlara kavuşturur. Saç Ekimi Kampanyası

Daha önce deneyimlenen sac dökülme  tedavilerine göre daha kesin çözümler elde edilmektedir. Saç ekimi teknikleri ile yeni ekilen saclarda dökülme sorunu  yaşanmaz. Üstelik  bu yöntemler ile çok geç evrelerde bile som derece olumlu  geri dönüşler  alınır. Saç ekimi tedavisi ile kendinize olan güveniniz yerine gelir.

Daha fazla bilgi için diğer arama sonuçlarına göz atabilirsiniz.

 

SAÇ EKİMİ HAKKINDA DAHA FAZLA BİLGİ İÇİN TIKLAYIN

 

Whatsapp Görüşmesi Bilgi İstiyorum

Sizi Arayalım