İçindekiler

3000 Greft Saç Ekimi Fiyatları

3000 Greft Saç Ekimi Fiyatları. Saç ekimi işlemleri yaklaşık 70 yıldır uzmanlar tarafından uygulanıyor. Saç ekimi yaptırmak isteyen kişi önce uzman kişiler tarafından muayene edilmesi gerekir. Muayene sonrasında greft kullanımlarına göre 3000 greft saç ekimi fiyatları belirlenir. Kullanılan greft miktarı saç ekim işleminde fiyatı etkileyen temel unsurdur.

Saç ekimi işlemlerine erkeklerin daha yoğun ilgisi bulunur. Çünkü belirli bir yaştan sonra erkeklerde saç dökülmesi ya da seyrelmesi oluşur. Bu durumdan rahatsız olan kişilerde saç ekim işlemlerine başvurur. Greft saç ekimi dünyada sıklık ile uygulanan saç ekim tekniklerindendir.

Donörden alınan greftler saç ekimi olacak yere nakil edilmesi greft tekniği ile saç ekimi işlemidir. Greft saç ekimi işleminde donör; hastanın kendisi olması zorunluluğu vardır. Aksi durumda yapılan işlemde başarısız sonuçlar elde edilir.

Saç Ekiminde DHI Tekniği Nedir?

Saç ekim işlemlerinde greft çeşitlerinin kalem ile alınması ile işlemine DHI saç ekimi işlemi adı verilir. Direk olarak greftler ile saç ekimi gerçekleştirilir. Saç ekim işleminde kullanılan kalem choi kalemidir. Choi kalemi ile greftlerin donör olan bölgeden toplanması sağlanır. Saç ekimi uygulanacak olan bölgeye choi kalemi ile yerleştirilir.

Bu aşamada önemli olan detay ise choi kalemi ile greftlerin direk olarak yerleştirilmesidir. Gretf yerleştirilmeleri için kanal ya da cildin bir yerinde kesi açılmasına gerek kalmıyor. Yarasız olarak işlem tamamlanmış oluyor. Greftlerin kullanımlarına göre de 3000 greft saç ekimi fiyatları için belirlenen miktar ödenir.

Saç ekimlerinde DHI işlemlerinin sıklık tercih edilmesinin temel sebebi pratik olmasıdır. Çünkü direk seç ekimi işlemleri gerçekleştiği için hem daha sağlıklı oluyor. Hem de tedavi süresi daha kısa sürüyor. Böylece hasta konforu açısından DHI uygulaması mükemmel bir teknik olarak karşımıza çıkıyor.

Greft Saç Ekimi Öncesi

Saç ekim işlemlerinde tedavi sürenin kısa olması önemlidir. Çünkü saç ekimi işlemleri gündelik hayatın işleyişini etkilememesi gerekiyor. Greft saç ekimi işlemleri olmadan öncesinde uygulanan yöntemlerin çoğu; uzun tedavi süreli oluyordu. Ayrıca greft saç ekimi işlemi kadar da etkili sonuçların alınması çok nadirdi. 3000 Greft Saç Ekimi Fiyatları

Greft saç ekimi işlemi ile saç ekim işlem aşamaları hem daha kısa sürede tamamlanıyor. Hem de daha etkili sonuçlar elde ediliyor. Birçok saç ekimi işlem yerleri 3000 greft saç ekimi fiyatları konusunda çoğunlukla yüksek ücretler istenir. Fakat greft saç ekiminde başarı oranı yüksektir. Saçlar uzun vadeli olarak kullanılabilir. Bu yüzden de saç ekimi işlem yerleri tarafından istenilen ücret miktarı normaldir. 3000 Greft Saç Ekimi Fiyatları

Greft Saç Ekimi İşlem Aşamaları Nelerdir?

Saç ekim işlemi hemen gerçekleşebilecek bir işlem değildir. Saç ekimlerinin belirli bir işlem aşamaları bulunur. Peki greft saç ekimlerinde işlem aşamaları nelerdir?

– Muayene edilerek saç ekimi hazırlığı başlanır.

– Greftlerin kullanımı hakkında planlama süreci gerçekleşir.

– Hastaya bölgesel olarak anestezi uygulanır.

– Hastadan greftler toplanır.

– Hastaya kalem ile greftlerin yerleştirilmesi

– Uygulanacak olan bölgeye saç ekimi yapılması

Greft saç ekimi işlem aşamalarından hazırlık aşamasında bazı tetkikler için kan testleri istenebilir. Saçın genel analizi yapılır. Planlama sürecinde ise greftlerin nereye, ne kadar uygulanacağı belirlenir. Sonrasında saç ekimi işlemi anestezi ile başlar. Saç ekimi işlemi sonrasında da istenilen 3000 greft saç ekimi fiyatları ödemesi işlemi gerçekleşir.

Greft Saç Ekimi İşleminin Sonrası Greftler Kaç Günde Tutar?

Saç ekimi işlemlerinde greft sisteminin başarı oranı yüksektir. Bu yüzden de 3000 greft saç ekimi fiyatları yüksek maliyetli olabilir. Greft saç ekimi işleminde donörden alınan kafaya uygulanan greftler kaç günde tutar? Greftlerin yeni yerlerine alışma süreleri yaklaşık olarak 10 gündür. Bu 10 gün boyunca kafa bölgesin şapka ya da benzeri bir ürün ile korunabilir.

Ayrıca kafa bölgesini yıkar iken masaj yapılmasında fayda vardır. Ekilen bölgede yaklaşık iki hafta sonra kıl çıkışları olur. Fakat bir buçuk ay sonra dökülür. Bu durum normal bir süreçtir. Greftlerin tutmadığı anlamına gelmez. Üç ya da dört ay sonra saçlar yeniden ve uzun vadeli çıkmaya başlar.

Saç Ekiminde Greft Hesaplama Nasıl Olur?

Saç ekimi işlem aşamalarında planlama işleminde greftlerin kullanımlarına dair bilgilerin netleşmesi sağlanır. Her saç ekiminde aynı miktarda greftler kullanılmıyor. Saç yapısı ve seyrekliğine göre saç ekimi için gerekli olan greflerin miktarı değişir.

Saça ekilecek kök sayısı için greft miktarlarının belirlenmesi gerekiyor. Greft miktarları çoğunluk ile kafada bulunan kellik durumuna göre değişir. Kafada bulunan kellik durumuna göre öncelikli olarak toplu greftler mi uygulanacak? Yoksa serpme greftler mi uygulanacak? Kararı verilir. Ardından ise greft miktarları belirlenir. Saç ekimi için pratik işlemlerine başlamadan önce greft hesaplamasının yapılması zorunludur.

Yapılan işlem sonuçlarına göre 3000 greft saç ekimi fiyatları uzmanlar tarafından belirlenir. Özellikle saç ekimi fiyatlarının farklı seçeneklerden oluştuğunu rahatlıkla ifade etmek mümkündür. Çünkü saç ekiminde ekimin yapılacağı alan ve uygulanacak teknikler farklılıklar taşımaktadır. Dolayısıyla saç ekiminin de fiyatları farklılıklar göstermektedir.

Greft Saç Ekimi Sonrası

Greft saç ekimi işlem aşamaları çoğunluk ile kısa sürede tamamlanır. İşlem kısa sürede tamlandığı için 3000 greft saç ekimi fiyatları ödemelerinde çoğunluk ile farklı seçenekler sunulur. Gündelik hayata döner iken bazı hususlara dikkat etmek gerekiyor. Peki bu hususlar nelerdir?

– Saç ekimi işlemi sonrası için yaklaşık 3 gün eki yapılan bölgeyi korumasında fayda vardır.

– Birkaç gün boyunca sırt üstü yatmamak gerekiyor.

– Birkaç gün boyunca spordan yapmamakta fayda vardır.

– Fazla terlememek gerekiyor.

– Alkol kullanımına birkaç gün ara vermekte fayda vardır.

– İlk birkaç gün kafa bölgesini güneş ışınlarından uzak tutmakta fayda vardır.

– Saç ekilen bölgeyi ilk birkaç gün klorlu sulardan uzak tutmak gerekir.

Saç ekimi işleminde başarı sonuçlar elde etmek için vücudu ilk birkaç gün yormamak gerekir. Dünyada pek çok kişi tarafından kullanılan greft saç ekme yöntemi en başarılı saç ekimi işlemlerindedir. Ayrıca 3000 greft saç ekimi fiyatları günden güne değiştiği bir an önce yaptırılmasında fayda vardır. Tam da bu noktada saç ekimi fiyatlarına dair etkili bir araştırma yapmak; beraberinde önemli kazanımları da getirmektedir. Zira bu sayede uygun maliyetli bir şekilde saç ekimi işleminin başarılı bir şekilde yapılması da mümkün hale gelmektedir.

 

Daha fazla bilgi için diğer arama sonuçlarına göz atabilirsiniz.

 

SAÇ EKİMİ HAKKINDA DAHA FAZLA BİLGİ İÇİN TIKLAYIN

Whatsapp Görüşmesi Bilgi İstiyorum

Sizi Arayalım