İçindekiler

Pendik Saç Ekimi

Pendik Saç Ekimi. Kellik ve saç dökülmeleri can sıkıcı durumlar olarak karşımıza çıkmaktadır. Özellikle sosyal hayatı ve özgüveni olumsuz etkilemektedir. Pendik saç ekimi ile artık bu durumları yaşamanıza gerek kalmamaktadır. Uzman ekipler sayesinde kısa sürede gür ve bakım yapılabilir saçlara, Pendik saç ekimi merkezinde ulaşabilirsiniz. Ağrısız bir şekilde yapılan tedavi aynı zamanda acısızdır. Aynı zamanda tedaviden hemen sonra, günlük yaşama rahatlıkla adapte olmak sağlanabilmektedir.

Saç ekiminde kullanılan DHI tekniği ile sorunsuz ve hasarsız bir saç ekimi operasyonu geçirilmektedir. Üstelik son teknoloji ile bu işlemlerin yapılması, tedavinin en iyi şekilde geçmesini sağlamaktadır. Saç ekimi için kısaca; saçlarda yaşanan kellik ve seyrelmelerin önüne geçmek denebilir. Bu anlamda saçlara yapılan özel teknikler sayesinde ve operasyon sonrası özel bakımla 1 yıl içinde gür saçlara kavuşulur.

Pendik saç ekimi uzmanları, saçın döküldüğü alanlara kişinin kendi saçlarını ekmektedir. Ancak alınan donör bölgedeki saçlar, dökülmeyen alandan alınmaktadır. Bu şekilde uygulanan tedavi ile seyrekleşen ya da kelleşen bölgede sanki hiç saç eksilmesi yaşanmamış gibi saçların çıkması sağlanmaktadır. Modern tıbbın kullanıldığı bu tedavi şekli ile, saç ektirecek kişilerin, doğal saç görünümüne kavuşması amaçlanmaktadır.

Kimler Saç Ektirebilir?

Kadın ve erkeklerde karşılaşılan saç dökülmesi can sıkıcı durumlar yaratmaktadır. Bu anlamda sorun yaşayan herkes saç ekimi yaptırabilir. Saç ekimi, estetik bir görünüm kazanmak için yapılır. Elbette ki doğallık da estetik bir görünüm ile birlikte gelecektir. Kişilerin saçlarında oluşan kellik sorununa kalıcı çözüm olarak saç ekimi operasyonları uygulanmaktadır.

Pendik saç ekimi özel doktorlar uzman hekimler ile yapılmaktadır. Mutlaka her kişi için öncesinde testler yapılmaktadır. Güçlü kıl kökleri zayıf bölgeye ekilerek, bölgenin gür bir görünüm kazanması amaçlanır. Herhangi bir sağlık sorunu bulunmayan ve 18 yaşından büyük kadın ve erkeklere, bu tedavi şekli rahatlıkla uygulanmaktadır. Özellikle 45 yaşından büyük erkeklerde görülen saç dökülmelerinde saç ekimi tedavisinde kesin sonuçlar ile karşılaşılmaktadır.

Pendik saç ekimi uzmanlarının yaptığı operasyonlar, yurtdışından müşterilerinde klinikleri ziyaret etmesini sağlamaktadır. Bu müşteriler için saç seyrelmesi yaşayan kadınlar da bulunmaktadır. Başarılı ve kesin çözüme ulaşılan tedavi yöntemi ile gür ve doğal görünümlü saçlara sahip olabilirsiniz. Ayrıca birçok bölgede şubeye sahip olan klinik, herkese hizmet vermeyi amaçlamaktadır. Peki, saç ekimi operasyonları nasıl gerçekleşmektedir? İşte detaylar!

Saç Ekimi Operasyonları Nasıl Gerçekleşir?

Pendik saç ekimi kliniğinde uzmanlar eşliğinde gerçekleşen saç ekimi operasyonları kişinin kendi vücudundan alınan kıllar ile yapılmaktadır. Kişilerin ense bölgelerinden alınan kıl kökleri, seyrelme olan ya da kellik olan bölgeye ekilir. Bu köklere greft adı verilmektedir. Bu işlemin yapılmasından önce kıl kökleri özel solüsyonlarda bekletilmektedir. Bu durumun amacı, hem kıl köklerinin gücünü görmek hem de köklerin gücünü kaybetmemesi içindir.

Kişilerde, nadir de olsa ensede ve şakakta saç kalmayabilir ya da sağlıklı saç kökleri olmayabilir. Pendik saç ekimi uzmanları bu gibi durumlarda, göğüs, kol veya vücudun uygun bölgelerinden greft transferi yapmaktadır. Operasyon süreci, saç dökülmelerinin miktarına göre değişkenlik gösterir. Kafa derisindeki alanda yapılan işlemler genişliğine ve saçsız alana göre uzayabilir, kısalabilir. Operasyonlar lokal anestezi ile gerçekleştirilir. Bu sayede bölgede herhangi bir acı hissedilmez.

Saç ekimi tedavisi bittikten sonra kafa derisine özel saç ekimi bantları uygulanır. Bu bantlar maksimum korumayı sağlamaktadır. Operasyonun ardından hasta hemen taburcu edilebilir. Ev istirahati olarak 3 günlük bir süre belirlenmiştir. Bu süre bittikten sonra bandaj ile işe, antrenmana yada sosyal hayata dönüş sağlanabilir. Pansuman için 5.gün uygun görülmüştür. Ancak bu pansumanın evde değil Pendik saç ekimi uzmanları tarafından yapılması gerekmektedir. Elbette ki son zamanlarda saç ekimi yöntemlerinin etkili bir düzeyde uygulandığını ifade etmek de mümkün olmaktadır.

Saç Ekimi Yöntemleri Nelerdir?

Genel olarak DHI tekniği kullanılmaktadır. Bu teknikte ince bir iğne kullanılmaktadır. Bu özel iğne ile; saç kökleri alınarak seyreklik olan bölgelere transfer işlemi sağlanmaktadır. Bu iğne tekniğine ise “Implenter Pen” denilmektedir. Bu saç ekim tekniği, kafa derisini yara yapmaz ve ağrı oluşturmaz. Saç ekiminde önemli olan, kişilerin kafalarında mutlaka sağlıklı saç köklerinin olmasıdır. Çünkü donör bölgede, sağlıklı kıl köklerinden transfer işlemi sağlanmaktadır.

Pendik saç ekimi merkezlerine gelen hastalara gerekli testler ve muayeneler yapıldıktan sonra işlemin başlatılması sağlanır. Ayrıca hastaların istekleri ve beklentileri yönünde analizler yapılır. Elbette ki saç ekiminde ilk tercih olarak DHI tekniği kullanılmaktadır. Ancak gerekli durumlarda uzmanlar, alternatif yöntemlere de başvurabilmektedir. Saç ekim işlemleri sadece kellik yaşayanlar için değil, bölgede seyreklik yaşayan kişilere de yapılmaktadır. Pendik’te etkili bir seviyede saç ekimi hizmeti almayı istiyorsanız; karşınıza birden fazla seçenek de çıkacaktır.

Ekilen Saçlar Dökülür Mü?

Operasyondan sonraki birkaç gün içinde ekilen saçlar dökülmektedir. Ancak bu tedavinin doğal seyridir. Korkulacak veya endişelenecek bir durum yoktur. Transfer işleminden sonraki saçlar ilk olarak çıkacaktır. Pendik saç ekim işlemleri genel olarak başarı ile sonuçlanmaktadır. Hastalar tedavi sürecinin tamamlanmasının ardından doğal ve gür saçlara sahip olmaktadır.

Pendik saç ekimi işlemlerine başlamadan önce saç derisi analiz edilmesi gerekmektedir. Tüm işlemler bittikten sonra muayene için doktorların belirttiği günlerde kontrole gidilmesi gerekmektedir. Bu durum, oluşabilecek olumsuz bir durum varsa bunun önüme geçmek için oldukça önemlidir.

Günümüz itibariyle Pendik saç ekimi hizmetlerinin yüksek kalite standartlarında sunulduğunu rahatlıkla ifade edebiliriz. Tam da bu noktada Pendik’te etkili bir düzeyde saç ekimi yaptırmayı istiyorsanız; etkili bir düzeyde araştırma yapmalısınız. Yapacağınız araştırma neticesinde profesyonel bir seviyede saç ekimi yaptırmanız da mümkün olacaktır.

 

Daha fazla bilgi için diğer arama sonuçlarına göz atabilirsiniz.

 

SAÇ EKİMİ HAKKINDA DAHA FAZLA BİLGİ İÇİN TIKLAYIN

Whatsapp Görüşmesi Bilgi İstiyorum

Sizi Arayalım