İçindekiler

Saç Ekim Yöntemi

Saç Ekim Yöntemi. Implanter pen saç ekimi, işlemin yapıldığı araç nedeni ile bu ismi almıştır. Bu tekniğin diğer saç ekimi tekniği ile arasında çok fazla fark yoktur. Bu yöntemde, saç köklerinin fazla ve yoğun olduğu bölgelerden kıl kökü alınarak kafa derisine enjekte işlemi uygulanmaktadır. İnce uçlu bir iğne yardımı ile saç ekim işlemi uygulanmaktadır. Kıl kökü transferi bu yöntem sayesinde çok kolay olmaktadır. Saç kökleri en iyi şekilde deriye tutunur ve tedavi, ağrısız bir şekilde gerçekleştirilir.

Implanter pen saç ekimi yapılan aletin ucu silindirik ve keskindir. Pistonlu pompa sistemi denilen sistemler saça uygulama yapılır. En büyük özelliği acısız ve ağrısız tedavinin uygulanmasıdır. Alınan saç greftleri, bu teknik ile kafa derisine en iyi şekilde pistonlu pompa tekniği ile uygulanır. Greftlerin tutunması bu anlamda daha sağlam olmaktadır.

Bu yöntemde, işlem uygulanacak alana herhangi bir kanalın açılmasına ihtiyaç duyulmaz. Aynı zamanda sık bir şekilde ekim işlemi yapılır. Yoğun, gür ve bakımlı saçların çıkmasında etkili bir yöntemdir. Uzman kişiler tarafından lokal anestezi uygulanarak rahatlıkla tedavi süreci başlatılır. Yeni nesil saç ekimi yöntem ve teknikleri söz konusu olduğunda karşımıza çok sayıda farklı alternatif seçenek çıkar. Saç Ekim Yöntemi

Özellikle Implanter Pen saç ekimi yönteminin son derece etkili bir yöntem olduğunu ifade etmek de mümkündür. Ancak bu tür yeni nesil saç ekimi yöntemlerinin mutlaka titiz bir şekilde uygulanması da şarttır. Bu sayede saç ekimi işleminin yüksek kalite standartlarında yapılması da mümkündür.Saç Ekim Yöntemi

Saç Ekiminde En İyi Yöntem

Implanter pen saç ekimi yöntemi diğer saç ekimleri yöntemlerinde kolaylık açısından ayrılmaktadır. Greftlerin yerleşeceği delikler tek tek açılır. Bu yöntem, sadece saçın seyrek olduğu bölgelere işlem yapılmasını sağlar. Implanter pen saç ekimi yöntemi ile saç çizgisi en doğru yerden belirlenir. Saç çizgisinde belirlenen girinti ve çıkıntı alanları en iyi şekilde belirlenmektedir. Aynı zamanda saçın çıkmasını sağlayacak greft sayısını belirlemede de en doğru yöntemlerden bir tanesidir.

Saç ekim yöntemleri farklı alanlara yayılmıştır. Birçok yöntem olması kişilerin saç analizinin yapıldıktan sonra hastanın tedavisine nasıl başlayacağını da belirler. Modern tıpta DHI yöntemi kalıcı ve kesin çözümlere izin vermektedir. Yurtdışından birçok kişinin ülkemize gelerek yaptırdığı bu tedavi, uzman doktorlar tarafından yapılmaktadır.

Saç ekimi, saçta seyreklik ve kellik yaşayan kişiler için ideal bir tedavi şeklidir. Mikro cerrahi yöntemlerinin uygulanması, titiz operasyonların gerçekleştirilmesini sağlar. Kişilerin saç tipleri analiz edilerek, en uygun yöntem belirlenir. Yeni saçların çıkması için uygulanacak tüm yöntemler saç ekimi operasyonlarına girmektedir.

Saç Ekim Operasyonları

Birçok nedenden dolayı insanlar saç ekimi yaptırabilir. Üstelik sadece erkekler değil, kadınlar da saç ekimi tedavisinden yararlanmaktadır. Saç ekimi için illa kellik problemi yaşanmasına gerek yoktur. Saç seyrekliklerine de saç ekim yöntemleri ile çözüm bulunur. Ayrıca aşırı saç dökülmeleri, ameliyat yerlerinde saç çıkmaması, yara izleri gibi sorunlarda da saç ekim operasyonları uygulanmaktadır.

Saç ekimi yapıldıktan sonra iyileşme süreci başlar. İyileşme sürecinde dikkat edilecekler doktorlar tarafından söylenmektedir. Uzman doktorun belirlediği günlerde muayeneye gidilmesi de çok önemlidir. Eğer tüm adımlar eksiksiz uygulanırsa, tedavi başarı ile sonuçlanır. Bu sayede gür ve kalın saçlar kafada çıkmaya başlar.

Saç Ekimi Sonrası Dikkat Edilecekler

Saç ekimi sonuçlarında başarı görülmek isteniyorsa, mutlaka her adımın dikkatle uygulanması gerekir. İlk 3 gün evde istirahat uygun görülmektedir. Daha sonra normal hayata geri dönülebilir. Operasyonun ardından ilaçların düzgün bir şekilde kullanılması da çok önemlidir. Bu süreçte hijyen ve kafa derisinin korunması, yeni çıkacak saçların deriye tutunmasını kolaylaştırır. Operasyondan sonra alanda baskı oluşturacak durumlardan uzak durulması gerekmektedir.

Saç ekiminden olumlu geri dönüş almak için uyulması gereken kurallar vardır. Bunlardan ilki ise su ile temastır. Doktorun belirlediği süre boyunca saç derisi yıkanmamalıdır. Ayrıca temiz bir yastık kılıfında ve yüksek bir pozisyonda uyumak gerekmektedir. İlk 3 gün güneşe çıkılmamalı eğer çıkılacaksa, işlem görmüş alan korunmalıdır.

Saç ekim operasyonu sonra stresten uzak durmak çok önemlidir. Saç dökülmelerinin başlıca kaynağı strestir. Sağlıklı bir saç uzaması yaşamak; hem fiziksel, hem psikolojik güçlülük istemektedir. Alkol ve sigara kullanımının, doktorun belirlediği gün kadar sınırlanması gerekmektedir. Ayrıca cinsel birliktelikten de birkaç gün uzak durmak, bu süreçte önemlidir. Tüm bunlar belli bir süre yapılmakta ve kısa sürelerde hastalar, normal ve sosyal hayata geri dönmektedir.Saç Ekim Yöntemi

Saç Ekimi Fiyatları Ne Kadar?

Saç ekim yöntemi fiyatları, kişilerin saç tipi analiz edildikten sonra uygulanacak yönteme göre değişmektedir. Elbette ki uygun fiyatlar ile dış görünüşün olumlu yönde etkilenmesini desteklemekteyiz. Uzman hekimler ve son model cihazlar ile çalışarak, en iyi saç ekim hizmetini kliniğimizde vermekteyiz. Fiyat konusunda öncelik, dış görünüşünüz olmalıdır. Analizler yapıldıktan sonra fiyat bilgisi doktorlarımız tarafından verilmektedir.

Doğru Klinik Tercihi Nasıl Olmalıdır?

Saç ekimi, estetik bir görünüm sağlamak için yapılmaktadır. Her ne kadar güzel bir görünüm elde edilmek istense de, tıbbı bir süreçten geçmek gerekir. Bu yüzden gidilecek doktor ve klinik bu anlamda oldukça önemlidir. İyi bir araştırma sonucu operasyona girilmesi en doğrusudur. Mutlaka doktor sertifikaları ve önceden uygulanmış saç ekim işlemleri öğrenilmelidir.Saç Ekim Yöntemi

Kliniğimiz, saç ekimi ve saç ekim yöntemi  hakkında her detayı açıklamaktadır. Uzman doktorlarımız ile son teknolojiye uygun aletler kullanılmaktadır. Saç ekiminde olumlu geri dönüşler ve başarılı operasyonlar kliniğimizde gerçekleşmiştir. Modern tıbbın tüm imkanları kliniğimizde kullanılmaktadır. Implanter pen saç ekim yöntemi, hem kadın hem erkeklerde rahatlıkla uygulanmaktadır.

 

Daha fazla bilgi için diğer arama sonuçlarına göz atabilirsiniz.

 

SAÇ EKİMİ HAKKINDA DAHA FAZLA BİLGİ İÇİN TIKLAYIN

Whatsapp Görüşmesi Bilgi İstiyorum

Sizi Arayalım