İçindekiler

Tıraşsız Saç Ekimi

Tıraşsız Saç Ekimi. Saç ekimi için kullanılabilecek çok farklı teknikler ve sistemler bulunabilmektedir. Güncel teknolojiler ve araştırmalara göre tıraşsız saç ekimi en modern çözüm tekniğidir. Tıraşsız saç ekimi çözümlerinin gelişmesi başlıca saçları uzun alan kadınlar için oldukça hoş bir gelişmedir. Uzun saçlarından vaz geçmek istemeyen ve saç ekimi tedavisi almak isteyen kişilerin önceliği son dönemde tıraşsız yöntemlerdir. Sadece kadınlar için değil erkekler için de tıraşsız ekim yöntemleri oldukça özel olmaktadır.

Saç ekimi tekniklerinin hepsi özel ve titiz bir çalışmayı beraberinde getirmektedir. Ancak tıraşsız gerçekleşecek tedavilerde bunun gereksinimi çok daha yüksek olmaktadır. Sizler de tıraşsız tedavi yöntemleri ile saç ektirmek isterseniz mutlaka alanında uzman kişilerden destek almalısınız. Bu sayede tıraşsız saç ekiminin etkili bir düzeyde yapılması da mümkün hale gelmektedir.

Tıraşsız Yöntemin Farklılıkları

Saç ekimi sırasında bazı analiz işlemleri gerçekleşebilmektedir. Bu analiz işlemlerinin başında da kişinin saç köklerinin belirlenmesi gerekir. Temel olarak saç ekiminde tıraş yapılmasının sebebi de bu köklerin en iyi şekilde tespit edilebilmesidir. Aynı zamanda tıraş yapılan bölgede saç ekimi işlemleri de daha rahat yapılabilmektedir. Tıraşsız saç ekimi bu doğrultuda operasyonun daha zorlu yapılabilmektedir. Uzmanlar ile çalışmanın kişilere bu nedenle önemli avantajları olabilmektedir.

Bölgesel kırpma işlemi tıraşsız yöntemlerin bir seçeneği olmaktadır. Bölgesel kırpma işlemi sonucunda kişinin saç ekilecek alanda oldukça küçük bir yer tıraşlanmaktadır. Tıraşlanan alan aynı zamanda donör alanı olmaktadır. Bölgesel kırpma işleminin sonucunda 1000 ila 1500 greft arasında bir ekim sağlamak mümkündür.

Bir diğer uygulama yöntemi ise tamamen tıraşsız gerçekleşen bir yöntemdir. Bu yöntem daha çok kadınlar tarafından tercih edilmektedir. Tamamen tıraşsız yöntem için Fue saç ekim yöntemi ile DHI saç ekim yöntemleri kullanılabilmektedir. Tamamen tıraşsız şekilde işlem yapılmak istendiğinde ise ilk olarak uzmanlar uygunluk testleri gerçekleştirmektedir. Bu uygunluk testlerine göre kişilere gerekli operasyonlar yapılmaktadır.

Tıraşsız Ekim Avantajları

Tıraşsız ekim teknik olarak bakıldığı zaman operasyonu gerçekleştirecek doktor için özel bir avantaj sunmamaktadır. Ancak hastanın saç görünümüne önem vermesi konusunda tıraşsız ekim avantajlıdır. Normal saç ekimi estetik görünümünün bozulmasını istemeyen kişiler için zor olabilmekteydi. Ancak tıraşsız saç ekimi sizlere bu alanda en avantajlı çözümleri sunmaktadır.

Bunun yanı sıra saç ekimi sonrasında çevreden farklı görüşler alabilirsiniz. Tıraşsız bir şekilde saç ekimi yaptırmak görünümü bozmayacağı için çoğu kişinin anlaması da zor olacaktır. Bu sayede sizler de günlük yaşantınıza çok kısa süreler içerisinde adapte olabilirsiniz. Tıraşsız ekim son dönemde güncelleşen tedaviler ile birlikte en çok tercih edilen saç ekim yöntemi olmuştur.

Özellikle kadınlar için saç ekimi sırasında kesilecek saçların tekrar uzaması oldukça uzun süreler alabilir. Tıraşsız yöntemleri tercih etmek onları bu zaman kaybından da kurtarmaktadır. Tıraşsız yöntemler için kişilere bu cazip avantajlar oldukça çekici gelmektedir. Herkes tıraşsız tedavi için gereken analiz işlemlerini tamamlayabilir.

Tıraşsız Ekim Dezavantajları

Saç ekimi yaptırmak isteyen kişiler için avantajlar kadar dezavantajlar da önemli olmaktadır. Tıraşsız saç ekimi konusunda sizler için en büyük dezavantaj maliyetler olabilmektedir. Tıraşsız ekim sırasında yapılacak işlemler çok daha kapsamlı ve geniş olabilmektedir. Dolayısı ile bu işlemler ücretleri de arttırmaktadır. Aynı zamanda işlemler sonrasında hastanın kendisine daha da fazla dikkat etmesi gerekebilmektedir. Dolayısı ile tıraşsız bir şekilde saç ektirmek isteyen kişilerin bu durumları bilerek işlem yapması daha değerli olacaktır. Tüm bu dezavantajların yanı sıra tıraşsız yöntemlerde daha yüksek postoperatif komplikasyon riski olabilmektedir. Tıraşsız Saç Ekimi

Doktorunuz sizlere bu durumlar hakkında çok daha net ve doğru bilgiler verebilmektedir. Daha dikkatli bir tedavi sonrası dönemi ile tüm dezavantajları ortadan kaldırabilirsiniz. Saç ekimi tekniklerinin etkili bir düzeyde gelişim göstermesi, son derece estetik bir şekilde saç ekiminin yapılmasını da mümkün kılar. Özellikle tamamen doğal bir saç görünümünün elde edilmesi, saç ekimi tekniklerine olan ilgiyi de arttırmaktadır. Tıraşsız Saç Ekimi

Tamamen Doğal Saç

Saç ekimi tedavisi almak isteyen kişilerin önceliği her zaman doğallık olmalıdır. Tıraşsız saç ekimi bu kapsamda kişilere tamamen doğal saç imkanı vermektedir. Sizlerin doğal saçları kullanılarak gerçekleştirilen tedavi sizler için en uygun sonuçları da sorunsuz bir şekilde sağlamaktadır. Saç ekiminde saçın doku ile uyuşması ve bu uyuşmanın güçlü olması gerekir.

Tıraşsız saç ekimi sizlere bu alanda da en uygun sonuçları sağlamaktadır. Kendi saçınız kullanıldığı için saç ile dokunun uyumu mükemmel bir sonuç sağlayacaktır. Bu kapsamda sizler de kendiniz için uygun olan bu çözümler ile en iyi şekilde saçlarınıza kavuşabilirsiniz. Saçlarınız sık görünmenin yanı sıra tamamen estetik duruş kazanacaktır.

Tıraşsız Ekimin Maliyetleri

Saç ekimi konusunda kişilerin aklına ilk gelen şey maliyet olmaktadır. Tıraşsız saç ekimi bu noktada farklılıklar gösterebilmektedir. Tıraşsız ekim normal saç ekiminden çok daha özel teknik süreçler içerebilmektedir. Dolayısı ile kişileri daha yüksek maliyetler beklemektedir. Kişilerin konforlu ve başarılı bir ameliyat geçirmesi için gerekli olan süre farklılık gösterebilmektedir. Süre farklılıkları aynı zamanda maliyeti de doğrudan etkileyebilir.

Türkiye’de Tıraşsız Ekim

Türkiye saç ekimi konusunda oldukça başarılı doktorlara ev sahipliği yapan bir ülkedir. Dolayısı ile tıraşsız saç ekimi konusunda oldukça başarılı operasyonlar gerçekleştirilebilmektedir. Sizler de gönül rahatlığı ile birlikte saç ekim tedavisi alabilirsiniz. Doktorların sağladığı yüksek başarı oranı sizler için de en etkili çözümleri getirecektir.

Türkiye’de tıraşsız saç ekimi yaptırmayı istediğinizde karşınıza çok sayıda farklı seçenek çıkmaktadır. Böylece ülkemizde profesyonel bir seviyede saç ekiminin yapıldığını ifade etmek de mümkün olmaktadır. Tam da bu noktada saç ekimi konusunda iddialı bir saç ekimi merkezini tercih etmeniz beraberinde önemli kazanımları da getirmektedir.

 

Daha fazla bilgi için diğer arama sonuçlarına göz atabilirsiniz.

 

SAÇ EKİMİ HAKKINDA DAHA FAZLA BİLGİ İÇİN TIKLAYIN

Whatsapp Görüşmesi Bilgi İstiyorum

Sizi Arayalım